Bulvár

Járai Kíra kifejezetten arra izgul, hogy a férje biszexuális

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.08 | 10:18

Az elmúlt időszakokban kaptak hideget és meleget is, ennek ellenére továbbra is őszintén beszélnek szabad házasságukról.

Járai Máté és felesége, Járai Kíra számtalan interjúban meséltek már magánéletükről, amiről már azt is megtudhattuk, hogy nyitott kapcsolatban élnek és, hogy Járai Máténak az első szexuális élménye egy férfival volt. Járai Kíra most Lakatos Levente műsorában járt.

jarai-kira-thaifold-utazas-thaibox-serules-korhaz_image_89f9237745bfd51dcb807433c59e

Az elmúlt időszakokban kaptak hideget és meleget is, ennek ellenére továbbra is őszintén beszélnek szabad házasságukról.

Ez nem arról szól, hogy a nap huszonnégy órájában fűvel-fával. Szerintem nem lett volna hiteles, ha ezt eltitkoljuk, ha ezt teljes természetességgel vállaljuk. A legtöbb kapcsolat arról szól, hogy valamilyen szinten birtokolni akarod a másikat, ami abszolút érthető. Mi már annyira ismerjük a másikat, és biztosak vagyunk a másik érzéseiben, érzelmeiben, hogy ez egy megkérdőjelezhetetlen kapocs, ami kettőnk között van. Fel sem merül, hogy féltékeny legyek egy kalandra. Máté jól érezte magát, és ez tök jó. Nem mindig tudjuk kezelni, ha a másik fél elkezd kötődni egy harmadik félhez.

Lakatos Levente arról is kérdezte Kírát, hogy érintette az, hogy a férje biszexuális.

A mi kapcsolatunk szoros barátsággal indult. Ez engem izgatott mindig. Miért ne izgatna egy nőt a melegpornó, amikor ott két férfi van? Ha a saját pozíciómat nem érzem veszélyben, nem vagyok veszélyben. Amikor Máté felvállalta, hogy biszexuális, ettől azért tartottam egy picit, merthogy a melegek és a heterók körében is ez még elítélendőbb, mert nem tudja eldönteni, hogy akkor valójában meleg vagy hetero. Nem értették az emberek, hogy akkor most miért nem tudja eldönteni, meleg vagy hetero, meg akkor valójában nem is vállalt fel semmit. Mi azért vagyunk együtt huszonhárom éve, mert egy nyelvet beszélünk.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Bulvár
Meghalt Szirtes András
  • szerző:nuus
  • 2023. 09. 29.
Külföld
Leválthatják Joe Bident
  • szerző:nuus
  • 2023. 09. 13.