Bulvár

Ezt üzente Lagzi Lajcsi a rácsok mögül

  • Szerző:nuus/MTI
  • 2023.05.10 | 11:18

Börtönbe vonulása óta először találkozott személyesen az ügyvédjével.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Galambos Lajos nem sokkal a bevonulása után kórházba került. Át kellett szállítani a börtönből a a berettyóújfalui börtönkórházba. A trombitás jogi képviselője akkor elmondta, van ok az aggodalomra. Azóta elvégezték a vizsgálatok is.

Fotó: TV2

Új hírek érkeztek Lagzi Lajcsi állapotáról

 

Ügyvédje bevonulása óta csak telefonon tudott vele beszélni, hiszen néhány napra a Büntetés Végrehajtás központi kórházába is átszállították Berettyóújfalura, hogy alaposan kivizsgálják – írja a Blikk.hu.

Már a rabok mindennapi életét éli Baracskán. Hajnali fél ötkor van ébresztője és este nyolc órakor takarodó. Mivel egészségi állapota nem engedi, munkára még nem osztották be, pedig úgy biztosan gyorsabban telnének a napok

– mondta a lapnak dr. Csontos Zsolt nem sokkal azután, hogy kilépett a baracskai börtön kapuján. Arról is mesélt, sokat beszélgettek a benti állapotokról is.

Elmesélte, hogy a BV munkatársai szigorúak vele is, mint mindenki mással, de emellett korrektek és igazságosak. Kérdeztem tőle, hogy érte-e bent bármi atrocitás vagy sérelem, ami miatt nekem, mint az ügyvédjének fel kell lépnem, de határozottan azt mondta, hogy semmi ilyesmit nem tapasztalt.

Az ügyvéd arról is tájékoztatta a lapot, hogy ugyan vele bármennyit beszélhet a BV-telefonján a trombitás, a kapcsolattartóként megjelölt családtagokkal viszont csak korlátozottan tarthatja a kapcsolatot.

Pofaszakasztó, mit lépett most Galambos Lajos

Forrás: Blikk.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Nők
Ha jó a parfüm, jobb lesz a szex is?
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 27.