Bulvár

Fura pár: a 24 éves lány egy 61 éves asszonyba szeretett bele

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.10 | 20:15

A 24 éves Youtube-influencer, Julia Zelg és szerelme, a 61 éves Eileen De Freest nem hétköznapi pár. Nem csupán azonos neműek, de a 37 év korkülönbség sem megszokott.

A pár a Tinderen ismerkedett meg, ahol hamar egymásra kattantak. Kiderült, hogy teljesen egy hullámhosszon vannak, az érdeklődésük is megegyezik, és csupán az életkoruk – meg esetleg az érdeklődésük, teszi hozzá Julia – tér el.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az emberek természetesen arra asszociálnak, hogy Eileen amolyan sugar mommy, de hamar tisztázzák, erről szó sincs: minden költséget közösen fedeznek. Igyekszenek fittyet hányni a rosszindulatú megjegyzésekre, amiből van bőven.

Julia édesanyja Brazíliában él, és csupán 53 éves. Jól vette az akadályt, hogy lánya egy nála is idősebb nővel él együtt, hiszen számára csupán az a fontos, hogy gyereke boldog legyen.

És hogy mi a helyzet a szexszel? Julia bevallja, eleinte félt attól, hogy egy idősebb nő nem vágyik majd annyi szexre, mint ő, de épp ellenkezőleg: egyformán szenvedélyesek mindketten, dacára annak, hogy Eileen már túl van a menopauzán.

A pár természetesen tisztában van azzal, hogy nem fognak együtt megöregedni, aminek gondolatától Julia elsírja magát. De úgy vannak vele, hogy addig is kiélveznek minden pillanatot együtt..


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló