Bulvár

Nagyot mentek a Star Wars-napon a Star Wars-pornók

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.12 | 09:50

Május 4. a nyolcvanas évek óta a híres Star Wars-nap, ami meglepő módon a pornófogyasztás tekintetben is megmutatkozik.

A Pornhub felméréséből megtudhatjuk, hogy a Star Wars témájú pornófilmek sokkal népszerűbbek május 4-én, mint egy másik, átlagos napon: az oldal 2022-ben 2,043 %-os növekedést regisztrált a Star Warsszal kapcsolatos keresések estében az egyébként megszokott napi átlaghoz képest.

A keresések között a legendás sorozat címeinek különféle pornós elferdítései szerepeltek olyan szavak beiktatásával, behelyettesítésével, mint szex, leszbikus, pornó, anális, xxx vagy paródia. Sokan kerestek rá Leia hercegnő nevére, sőt általában véve elsősorban a franchise női karaktereire. Népszerűek voltak a Star Whores és a C3P-Blow kifejezések is. De ami mégis a legnépszerűbb volt a Star Wars és a pornó rajongói számára május 4-én, az a “fénykard” szó volt, erre kerestek rá a legtöbben idén és tavaly is.

A Pornhub elemzői szerint egyébként a pornó és a Star Wars között régóta szorosabb kapcsolat áll fenn. Amikor kijön egy-egy újabb franchise film, utána napokon át komoly növekedést mutat az új film pornóváltozatára irányuló keresések száma, a rajongók ugyanis azonnal látnia akarják az erotikus verziót is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.