Bulvár

Rettenetes dolog derült ki Babicsek Bernát halálával kapcsolatban – ennyin múlott az élete

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.12 | 13:28
  • trendindex: 7

Babicsek Bernát anyja szerint a kiérkező járőr horkolást hallott, mégis elment.

Ma is élhetne Babicsek Bernát, ha a riasztó jelzésére helyszínre érkező biztonsági szolgálat járőre észre veszi, hogy baj van és intézkedik. A zenész 2021. december 31-én hunyt el füstmérgezés miatt.

„Belülről minden koromfekete volt,

a menyezettől kezdve a földig, a bútorok, sőt még a szekrényben lévő ruhái is. Ennek akkora füstje kellett, hogy legyen, amit kintről érzékelni kellett volna, hogyha közel megy a járőr. A felvételeken jól látszik, hogy körülbelül öt méterről világított rá az ablakra, és nem ment oda közel hozzá” – mondta Babicsek anyja, az RTL Klub Fókusz című műsorában.

A művész édesanyja nem érti,

hogy ha betörésre utaló jeleket vizsgált a járőr, akkor miért nem ment oda az ablakhoz, hogy ellenőrizze a nyílászárók állapotát. Szerinte, ha megteszi ezt, akkor látta volna, hogy sűrű füst terjeng a házban. A felvételen azt mondta a járőr, hogy hallja Bernátot horkolni, de nem akarja felébreszteni, nehogy infarktust kapjon és megijedjen – tette hozzá a művész édesanyja.

A rendőrség először elutasította a nyomozást,

majd a család nyomására újraindították. Az ügynek egyelőre nincs gyanúsítottja, de munkavédelmi szakértő több szabályszegést is megállapított a riport szerint. „Ha valaki életjeleket ad, alszik, horkol és ezt hallani lehet, akkor egyértelmű, hogy él, és élő embernek segítséget kell nyújtani akkor, akkor hogyha az élete vagy a testi épsége közvetlen veszélyben van” – mondta Borbély Zoltán, a család ügyvédje.

Új fordulatot vett Babicsek Bernát ügye


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló