Bulvár

Ilyen az, amikor valaki HIV-pozitívként próbál randizni

  • Szerző:nuus
  • 2021.05.13 | 16:18

Hydeia Broadbent egyike az amerikaiak azon generációjának, akik HIV-pozitív babaként jöttek a világra. Aktivistaként dolgozik, aki az érintetteket övező stigmákat igyekszik felszámolni, de a randizás számára se egyszerű...

Hydeia a szerencsések közé tartozik, mert állapota kevéssé befolyásolja mindennapjait. A születésétől tartó állandó kezeléseknek köszönhetően a vírus olyan alacsony mértékben van jelen a szervezetében, hogy azzal nem tud megfertőzni másokat sem szexuális úton, sem pedig a későbbiekben szülés során.

Ami azt illeti, a családalapítás igen közel is került hozzá, mivel nemrég ért véget egy tízéves kapcsolata. Azt hitte, azzal a sráccal alapítanak majd családot, ám csalódnia kellett. A fiatal lány most több vakrandin is részt vesz, szeretne végre nyitni egy új kapcsolat irányába. HIV-pozitívként ez persze cseppet sem egyszerű.

“A randinál mindig nehéz, mert nem mindenki veszi jól a kanyart, és többször volt már részem visszautasításban akkor is, amikor látszólag addig pontig minden jól ment. De fontosnak tartom, hogy már az első randin tiszta kártyákkal játsszak”

– mondja őszintén.

A Truly kisfilmjében randipartnere meglepődik az őszinteségen, ugyanakkor értékeli is azt. Rokonszenvesek egymás számára, és bár még nem tudni, mennyire hangolódnak egymásra, egy második találkozó abszolút belefér…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló