Bulvár

Megszavaztatta követőit, öngyilkos legyen-e, aztán megtette

  • Szerző:nuus
  • 2019.05.15 | 14:48

Egy fiatal malajziai lány Sarawak államban arra kérte követőit az Instagramon, szavazzák meg, életben maradjon-e. 69 százalék nemmel válaszolt, ezért a 16 éves lány végzett magával.

Nem csak Malajziát, az egész világot megrázta az a friss – május 13.-i – tragédia, amely egy kétségbeesett tinédzser halálához vezetett. Az Astro Awani című maláj lap szerint a lány, akinek a nevét a család kérésére nem hozták nyilvánosságra, megosztott a követőivel egy kérdést:

“Nagyon fontos. Segítsetek eldönteni, mi az út számomra: élet vagy halál?”

– 69 százalék végül a halálra szavazott, így a lány huszadik emeleti otthonának ablakából a mélybe vetette magát. Megrázó fotó az esetről itt, csak saját felelősségre.

A rendőrség azt is megállapította, hogy a lány a régióban népszerű, Facebookhoz hasonló WeChat messengeren több barátjának is írt, mielőtt véget vetett életének, de senki nem volt, aki komolyan vette volna.

Ha úgy érzed, segítségre lenne szükséged, tárcsázd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kép: pixabay.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló