Erotika

Szabó Zsófi feldobja az estét: egy szál bikiniben sütteti magát

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.19 | 20:30

A néhány hónapja a TV2-höz igazolt műsorvezető bár komoly, dolgozó nőnek és édesanyának szeretné beállítani magát, de olykor-olykor ledobja a bombát szexi képeivel. Szabó Zsófi most egy dögös, napozós fotót mutatott magáról.

Szabó Zsófi a tévés munkája mellett komolyabban modellkedik is, ezért sem ritka, hogy merészebb fotókat oszt meg magáról. Azonban elmondása szerint nagy erőfeszítéseket kell tennie azért, hogy magánéletét és karrierjét is összenhangolja, hiszen többször is hangoztatta, hogy elsősorban ő egy édesanya, és kisifa, Mendel számára a legfontosabb, akit óvni akar a nyilvánosságtól, ezért nem mutatja meg az arcát a követőinek – számol be az Origo.

Lehet, hogy ez nem látszik a külvilág számára, de én elsősorban anya vagyok, és az életemet, a munkáimat a fiam köré szervezem. Hogy ő is azt érezhesse: én mindig itt vagyok neki

– mondta korábban Szabó Zsófi.

A TV2 szexi műsorvezetője most valószínűleg családjával utazot el azért, hogy kipihenje az elmúlt pörgős időszak fáradalmait, ugyanis a vízpartról jelentkezett egy merész bikinis fotóval. Szabó Zsófi falatnyi melltartóban és bugyiban sütteti magát a napon, szemmel láthatólag nagyon élvezi a jó időt, és büszkén mutatja meg formás testét és melleit is a követőinek, hiszen egyáltalán nincs takargatnivalója – teszi hozzá az Origo.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló