Bulvár

Opitz Barbi apja nagyon kiakadt, halálosan megfenyegette a lánya barátját – videó

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.22 | 13:18

Barbi édesapja egy videóban reagált a kapcsolat hírére.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, az énekesnőnek igencsak viharos a kapcsolata a barátjával, a TikTokról ismert Serleg Alberttel. Opitz Barbi családja tavaly év végén kétségbeesett bejegyzést tett közzé, mely szerint eltűnt az énekesnő, akit Albert rabolhatott el. Később durva dolgok láttak napvilágot, számtalanszor megverhette és zsarolhatta őt, bár Albert tagadta a híreket.Mint kiderült, Opitz Barbi ismét összejött első barátjával, aki korábban bántalmazta és életveszélyesen megfenyegette őt.

Fotó: RTL

Barbi édesapja egy videóban reagált a kapcsolat hírére.

Kislányom, amit ma láttam újságcikket, amit elmondtál erről a mocsokról, ez igaz? Nem te mondtad el nekem, hogy fojtogatott itthon? Nem te mondtad el, hogy miket csinált? Több millió forintos kárt okozott az a rohadék. Nem te mondtad el?! Most letagadod? Most kimentetted azt a mocskot, azt a rohadékot, aki tönkre teszi majd az életedet? Azért kell egész életemben szenvedjek, hogy attól féljek, hogy egyszer megöl majd az a rohadék?”

Az énekesnő apja sátánisának nevezte Albertet, majd elmondta, Albert ahelyett, hogy azt írta volna neki, szereti a lányát, annyit üzent, haljon meg. (Szerk: Barbi apja). Cáfolta az Albert által korábban mondottakat.

Összetörte a bejárati ajtót is (..) Több száz ezer volt a javítás. Miket csinált még ez a szarházi?!

Mint mondta, ő is volt abban a lakásban, amikor a fiú és két barátja elrabolta Barbit.

Elrabolt, mikor ott voltam Pesten (..) Ha én tudom, hogy te lemész és nem jössz fel (..) Ha én lemegyek akkor, tudod, mit csinálok azzal a három szar alakkal? Szarnak vágom őket, kinyírtam volna mind a hármat. De így is ki fogom a Serleg Albertet.

@user94430363559335♬ eredeti hang – Thomas


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.