Bulvár

Kezek és lábak nélkül született a fiatal srác, most mégis álmai férfijával házasodik össze

  • Szerző:nuus
  • 2021.05.24 | 08:18

A 22 éves, Utah államban élő Gabe Adamsről lemondtak a vérszerinti szülei, mivel lábak és kezek nélkül született. Örökbefogadó szülei azonban úgy fogadták el, ahogy van... akárcsak szerelme, Adam.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gabe Adams (@no_limbs_) által megosztott bejegyzés

Az eredetileg Brazíliában világra jött Gabe-et egy rendkívül mélyen vallásos mormon család fogadta örökbe. A kisfiú életében már igen fiatalon komoly szerepet játszott az egyház, kamaszkorára pedig evangelizáló szerepet is kapott. Sokáig úgy érezte, maszkot visel, hiszen már ekkor is tudta: ő igazából a fiúkhoz vonzódik.

Hosszas vívódás és rengeteg kétely után elmondta szüleinek, hogy szeretné nyilvánosan is vállalni melegségét: ebben vagy támogatják, vagy megszakad a kapcsolat közöttük. Ezután nem sokkal jött a mindent elsöprő, szenvedélyes szerelem: Adam igazi lelki társnak bizonyult, akivel hamarosan összeházasodnak.Adamet soha nem zavarta a tény, hogy Gabe kezek és lábak nélkül született:

“Mindig az a kiindulási pont, hogy ő is képes rá, és amíg nem kér segítséget, ez így is van” – mondja Adam, aki ezzel együtt is mindenben párja mellett áll.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló