Sztárok

Titokban ment férjhez a Stranger Things sztárja

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.25 | 11:30

Titokban, visszafogott ceremónián ment férjhez a Stranger Things 20 éves sztárja, Millie Bobby Brown egy évvel a lánykérés után.

A Stranger Things üdvöskéjét, Millie Bobby Brownt közel három év után tavaly áprilisban jegyezte el szerelme, Jake Bongiovi, a legendás Jon Bon Jovi ma huszonkét éves fia.

Fotó: Instagram/Millie Bobby Brown

A Netflix népszerű horrorszériájának színésznője egy megható közös képpel jelentette be akkor az örömhírt, most azonban egy év után a DailyMail számolt be arról, hogy a szerelmesek titokban már össze is kötötték az életüket, méghozzá a múlt héten, az Amerikai Egyesült Államokban – közölte a blikk.hu.

Az esküvőn a világsztár, Jon Bon Jovi is jelen volt.

Millie és Jake csendben mondták ki a fogadalmaikat Amerikában a múlt hétvégén. Még idén terveznek egy nagyobb ceremóniát az Egyesült Államokban, de törvényesen most már összeházasodtak, és minden papírmunkát elvégeztek

– nyilatkozott a párhoz közel álló személy, aki azt is elmondta, a mostani esküvő egy nagyon visszafogott, romantikus esemény volt, ahol a pár legközelebbi családtagjai voltak jelen.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló