Bulvár

Ide mennének nászútra Meghan Markle-ék?

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.29 | 09:29

A királyi család által kedvelt, hatalmas négycsillagos faházban turbékolnának a friss házasok.

Az amerikai színésznő szinte hazamenne nászútra: Brilliáns elmék című sorozatát ugyanis Kanadában forgatták. Felröppent, hogy ebbe az országba tervezi a nászutat a május 19-én egybekelt hercegi pár, méghozzá Albertába, egy négycsillagos kunyhókkal hintett nemzeti parkba vonulnak el.

Fairmont Jasper Park Lodge személyzete állítólag már be is rendelt olyan dolgokat, amelyek amúgy nem képezik az alapfelszerelés részét. Hogy mikor érkezne Sussex hercegi párja, arról még nincs információ, de a brit és a kanadai biztonságiak rajta lesznek az ügyön, hogy zavartalanul romantikázzanak Harryék.

A park egyébként egy igazi luxus paradicsom, számos brit királyi vendég és hollywoodi híresség is megfordult már erre. Járt itt például 1939-ben VI. György király és neje, Erzsébet is, azaz II. Erzsébet szülei, de 2005 júniusában Fülöp herceg és maga a Királynő is megfordult erre.

Vilmos és Katalin mellett Anthony Hopkins, John Travolta és Bill Gates is taposta már e meseszép ösvényeket. Illetve Marilyn Monroe 1954-es mozija, A folyó, ahonnan nincs visszatérés is itt forgott, teszi hozzá a TMZ.

Más források szerint viszont egyelőre még nem történt meg a szállás foglalás, pedig már egy 550 (!) négyzetméteres faházról szóló opció is kikerült a sajtóba, mely “kunyhóban” Harry felmenői is anno megszálltak. A hat háló- és fürdőszobás, két kandallós, üvegházzal és verandával rendelkező, Outlook Cabin 2000-ben leégett, melyet az eredeti, 1930-as tervek alapján építettek újjá.

Mindenesetre Angela Moore, a létesítmény PR-igazgatója szerint ezen a néven egyelőre senki sem jelentkezett még be náluk. Ricardo Mirandát nem lepné meg, ha mégis ezt a célpontot választanák az ifjú házasok. Az Albertai kultúráért és turizmusért felelős miniszter szerint:

Az egész világról özönlenek hozzánk a kirándulók, olyan jó a hírünk.

A térség protokollja szerint ha királyi vendég érkezik, arról feltétlenül tájékoztatást kapnak, hogy a privát szférát és a kellő biztonságot garantálhassák. Miranda a The Star szerint nagyon örülne, ha tényleg őket választanák Markle-ék:

Régóta járnak ide a brit királyi családból. Mi sem tesz minket boldogabbá, mint hogy szőnyeget gördítsünk eléjük. Minden itteni szépséget megmutatnánk nekik.

Vendégmarasztaló egy táj, az bizonyos!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló