Sztárok

Az Unicumtól mély nyugalom szállja meg – Bill Murray hazánkba érkezett

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.04 | 17:32

Hihetetlennek tűnhet, de egy tököli családnál lakik jelenleg a világhírű színész. Bill Murray a barátjához érkezett Magyarországra, inkognitóban.

Hazánkban tartózkodik Bill Murray: a népszerű amerikai színész a barátjá, Michael-t és annak nejét, Évát látogatta meg Tökölön – adta hírül a blikk.hu.

A Szellemirtók és az Időtlen időkig sztárja június elseje óta Magyarországon van, ahová teljes titokban érkezett. Barátaival már a dörgicsei Kaáli Autó- és Motormúzeumot is megtekintette. Órákig nézelődött és hallgatta dr. Kaáli Géza professzor történeteit a kocsikról – írta a blikk.hu.

Bill Murray inkognitóban érkezett hazánkba – Fotó: Facebook.com/bill.murray.officialpage

S hogy hogyan szövődött a barátság közte és a barátja között? Bill Murray elmondása szerint 35 éve ismeri Michael-t, aki limuzinsofőrként dolgozott New Yorkban, miután 1956-ban disszidált Magyarországról. Számos alkalommal vitte haza a színészt.

Régóta ígérte a bartjának, hogy meglátogatja hazánkban. Mivel éppen Németországban forgatott, idejét látta annak, hogy megejtse a látogatást.

Michael elmesélte, hogy a sikeres színésznek nagyon tetszett Budapest, az Unicum hatására pedig úgy érzi, mély nyugalom szállja meg. Szívesen fogyaszt magyar ételeket, kipróbálta a cigánypecsenyét és a csirkepaprikás a következő a listáján. Reggelire ugyanazt eszi, amit a vendéglátói. Korán kel, kávét iszik, majd alszik még 1-2 órát. Nincsenek sztárallűrjei. Budapesten sétálgat egyedül, s ha valaki felismeri, szívesen áll meg egy közös fotó erejéig.

Michael és a neje egyébként ősszel tér vissza Amerikába, míg híres vendégük 4-én indul tovább egy golfversenyre Görögországba.

(via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló