Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

Egészen jó csöcsök villantak véletlenül egy politikai műsorban – videó+18!

  • Szerző:nuus
  • 2021.06.04 | 10:48

A bejelentkező újságíró lakásán túl mell -eg volt…

A Dozsgy (eső) nevű, független orosz tévé főszerkesztő-helyettese élőben jelentkezett be otthonról, egy ukrán tévéműsorba. A fickó nem állt a helyzet magaslatán, de két felvillanó mell megmentette a helyzetet. Vagy inkább totálisan elszúrta… – írja a Kárpáti Igaz Szó.

A komoly nézettségű politikai műsorban

éppen azt találgatták, miről tárgyalt egymással a demokrácia két bajnoka, a novicsokkal bármelyik ellenfelét bármikor szívesen megkínáló Vlagyimir Putyin orosz, meg a mostanában gépeltérítésben utazó Aljakszandr Lukasenka belarusz elnök. A forró témáról élőben kérdezték Dimitrij Elovszkij orosz újságírót, aki otthonról jelentkezett be:

Elovszkij kábé azt sem tudta, merre áll arccal,

nem hallotta a kérdéseket sem. Sőt, valószínűleg az élő adás tényével sem volt tisztában, hiszen a kamerás mobilt tartó személytől érdeklődött, ugyan mi történik éppen. Az erre maga felé fordította a kamerát, egyben megajándékozva a nézőket

két, egészen jó mell látványával.

Az oroszt pillanatok alatt lekeverték, majd később magyarázatot is kaptak tőle. Eszerint: náluk otthon annyira meleg van, valamilyen fűtési probléma miatt, hogy kénytelenek meztelenül mászkálni a házban, főképp az emeleten. Abszolút hihető, nem?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló