Bulvár

A fityma-húzogató Galla Miklós egyre akaratosabban követeli a Karinthy-gyűrűt

  • Szerző:nuus
  • 2021.06.17 | 14:18
  • trendindex: 5

Az év talán legviccesebb botránya tovább folytatódik.

Egy hetet adott az MTVA-nak Galla Miklós, hogy megkapja a szerinte kiérdemelt Karinthy-gyűrűjét, amelyet először neki adtak volna, majd visszavontak. A humorista ezt írta a közösségi oldalán:

“Köszönöm, hogy Kőhalmi Zoltán és Puzsér Róbert is megvédtek. Egyébként az ominózus vetkőzés egy teljesen zártkörű rendezvényen történt, amelyen összesen hét személy volt jelen, mind ismerősök. Tehát semmiféle nyilvános meztelenkedés nem volt. Mához egy hétre kérem a teljesen ok nélkül visszavont, 40 év munkájával kiérdemelt Karinthy-gyűrűmet!”

A Holló Színház alapítóját még februárban értesítették arról, hogy megkapja a közmédiától az elismerést, amelyet minden évben a magyar humor kiemelkedő alakjának adományoz a Magyar Rádió elnöke. Galla végül nem kapta meg a díjat, Dobos Menyhérttől, a Duna Médiaszolgáltató elnöke visszavonta tőle az elismerést.

Később kiderült, hogy Galla azért vált a közmédia szerint méltatlanná a gyűrűre, mert meztelenkedett egy előadásán a színpadon: pucérra vetkőzött, a nemi szervét mutogatta. Ezt a humorista egyébként el is ismerte, de azt állította, nem botránkoztatott meg senkit, mivel csak néhányan voltak ott az előadáson.

A humorista mellett többen kiálltak, Kőhalmi Zoltán és Puzsér Róbert is, előbbi útmutatást is kért, hogy mégis hogyan kell viselkednie Karinthy-gyűrűsként.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló