Bulvár

“Most azt kívánod, 67 évesen makkanjon meg?” – keményen beleálltak Schobert Norbiba a Rékának írt születésnapi köszöntője alatt

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.28 | 15:48
  • trendindex: 2

Beindultak a kommentelők.

Fotó: RTL

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Schobert Norbi egy utazással lepte születésnapja alkalmából a 45 éves feleségét. Réka elmondása szerint a hely szerepel a bakancslistáján is, így nem csoda, hogy könnyekben tört ki.

Nem akármivel lepte meg Schobert Norbi a “szülcsinapsis” feleségét

Az út annyira titkos, hogy nem árulták el az úti célt. Norbi a Ripostnak nyilatkozott elmondta: “Ez a kis út csak Rékáé, nem a publikumé”. Majd hozzátette, ahogy Rékát ismeri, biztos fog ide tábort szervezni.

Három nap az egész, most csak ennyi jut nekünk. Ugyanis Réka múlt héten még Horvátországban tartott tábort, és a hétvégén is dolgozni fog.

A fitneszguru közösségi oldalán is felköszöntötte Rékát, több fiatalkori fotót is posztolt magukról,

Kicsim! Csak annyit kérek a Jóistentől, hogy most kezdődjön a B oldal és még 22 évig élvezhessem a világ legcsodásabb Asszonyának az ölelését, Neked meg még 22-őt, hogy unokáink is boldogan szerethessenek! Imádlak a világnál, az életemnél is ezerszer jobban! Boldog 45. szülinapot és nyugodj meg, 32-nek nézel ki, egy nagyon csinos 32-nek, én pedig büszke vagyok a 20 évvel fiatalabb feleségemre!

– olvasható a bejegyzés alatt, azonban a kedves szavak nem arattak osztatlan sikert a kommentelőknél.

Most azt kívánod, 67 évesen makkanjon meg?

– tette fel a kérdést valaki, mire elmagyarázták neki, hogy 22 közös évet kíván még maguknak, és további 22 évet kíván még Rékának. Többen is kitértek az Update körüli botrányra, ennek kapcsán megjegyezték:

Büntire nem telik, de utazgatni igen? Ja te kis huncut Nojbinojbi… adományból utaztok most? Tudod, annyi kérdés felmerül az emberben… 40millát nem tud kifizetni egy milliárdos üzletből, de utazásokra, fényűzésre telik.. mi? Bocsi, de nem baj, ha hiteltelen az egész, amit csinálsz, ugye? Te figyi, ha már Eszmeraldanak, meg Isauranak gyűjtött a magyar, gyűjtsön neked is?, csakhogy nehogy éhen halj már!? De látom, azért csurran csöppen egy kis nyaralásra. Nem baj ez, hol foglaltál, a wellnesskuponokon? Az idő kerekét nem lehet visszaforgatni, de a látszatot mindig be lehet csapni. De az akkor is csak annyi marad amennyi.

Csinálj egy új céget. Verd át a népet, Csinálj rá 200 millás tartozást.

Itt lehet a vége, felszámolnák Schobert Norbi cégbirodalmát

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló