Bulvár

Fesztivál = több óra pusztító várakozás, mutatjuk, mennyi is igazából!

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.30 | 09:46

Vloggereink végigállták a VOLT Fesztivál leghosszabb sorait. Stopperrel mértük az időt, hogy kiderüljön, mennyi időnk is megy el várakozásra egy fesztiválon.

Azt előre elmondjuk, hogy elég sok, még akkor is, ha nem is olyan nagy a tömeg. A WC-vel szerencsénk volt, de vártunk a beengedésre, a kártyafeltöltésre, az első sörre, és a mindenki által végigállt sorokon kívül találtunk pár alternatív várakozási lehetőséget is:

Fesztivál = több óra pusztító várakozás

Vloggereink végigállták a VOLT Fesztivál leghosszabb sorait. Vártunk a beengedésre, az első sörre, közben pedig stopperrel mértük az időt, hogy kiderüljön, mennyi időnk is megy el várakozásra egy fesztiválon. Elég sok, még akkor is, ha nem is olyan nagy a tömeg.

Dani és Matyi, a nuus.hu fesztivál vloggerei még a csúcsidő előtt tesztelték a VOLT-ot, de három és fél órából így is majdnem 45 percük várakozással telt. Mondjuk lehet, hogy sörért nem a Beatrice koncert helyszínére kellett volna menni… Mindenesetre este 8 után simán számolhatunk dupla ilyen hosszú soroknál, főleg a sörpultoknál és a WC-konténereknél!

(A cikk nyitóképe a fesztivál területén álló VOLT feliratnál készült, ahol szintén sorba kell állni egy szelfiért!)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló