Bulvár

Meccset nézett a nagypapa, és nem vette észre, hogy a hároméves unokája világgá ment

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.14 | 13:18

Amíg Lippai László él, biztosan nem felejti el azt a júliusi reggelt, amikor a három és fél éves kisunokája, Kristófka anyaszült meztelenül világgá indult.

Kép: 123rf

Az álmából ébredő fiúcska előbb betotyogott a nagypapához, aki épp meccset nézett. Majd kinyitotta a kulcsra zárt lakásajtót, kibaktatott a társasház ajtaján, aztán kisétált a lakóparkból – írja a Blikk.

A tévében épp a foci Eb-döntő meccsét ismételték, amikor az unokám bejött hozzám. Korán volt még a reggelihez, meg aztán Kristófka bátyja is aludt még, ezért nem álltam fel, hogy kaját adjak neki

– mesélte a Blikknek Lippai, majd folytatta: “Nagy kópé az én kisunokám, de nem hittem volna, hogy világgá megy. Azt hittem, bement a lányom, Tilda szobájába, erre kiderült: megpattant a lakásból. Nem akartam hinni a fülemnek, amikor a lányom azzal hívott az irodából, hogy rendőrök találtak rá az anyaszült meztelen Kristófkára, és épp úton vannak vele hazafelé.”

Naphosszat füstöt okádó teherautók, autóbuszok dübörögnek végig a Fóti úton, csikorgó kerékkel, sietősen kanyarodnak ki a kocsik a kereszteződésből. Itt gyalogolt a meztelen kisgyerek 700 métert felnőtt kísérete nélkül úgy, hogy senkinek nem tűnt fel. Az meg végképp csoda, hogy baj nélkül megúszta a kalandot. Szerencsére a fiúcska útközben megéhezett, betért egy élelmiszerboltba, ahol épp rendőrök vásároltak. Ők vitték aztán haza.

Forrás: Propeller.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló