Bulvár

Rá sem fogsz ismerni Kucsera Gáborra, merész dolgot vállalt be – fotó

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.17 | 14:48

Sokan meghökkentek a külsején.

Fotó: TV2

Kucsera Gábor nagyon meglepte a követőit, nem mindennapi hajszínt választott magának. A 40 éves világbajnok és a kommentelők is neki álltak viccelődni a piros haján.

Kucsera azt írta, a meglepő kinézetéről az UFO együttes jut az eszébe. Az 1996-ban alakult együttesnek Dr. Love (Varga Zsolt), Cynthia (Tölgyesi-Khell Cynthia, korábban Juhos Cintia) és Mercy (Szalai Zita) voltak a tagjai. Olyan nagy slágereik voltak, mint a Napolaj, a Karibi parti, a Szerelemdoktor vagy a Tarzan – írja a Femina.hu.

Szerintem ez még a sötétben is világít!

Krisi kérdezi, vigyünk e lila sprayt, az jobban állna.

Legalább a srácoknak nem kell sokáig keresniük!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kucsera Gábor (@kucseragabor) által megosztott bejegyzés

Régebben már voltak extrém hajaim, anyukám úgy fogalmazott nemrég, hogy a fénykoromban. Nem terveztem extrém hajváltást, az egész a jelenleg is zajló táboromnak és a táboromban lévő gyerekeknek köszönhető a KucsiTanyán. Ők kezdtek el cukkolni lelkesen, hogy úgyse merném befesteni a hajamat. Mondtam nekik, miért ne merném? Na, erre hirtelen előkerült némi szőkítő és piros festék és ez lett belőle. Hasonló, mintha elvesztettem volna egy fogadást

– kezdte nevetve a Borsnak a bevállalós sportoló, aki az egész nyarat lent tölti a táborában, a csütörtöki rendezvényen pedig azon rimánkodott, hogy ne szakadjon le az ég, a festék ugyanis akkor patakokban folyt volna le róla, végig a fején, összefogva az ingjét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kucsera Gábor (@kucseragabor) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló