Bulvár

Dwayne Johnson keményen beszólt Vin Dieselnek – mutatjuk is

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.22 | 16:18

Vin Diesellel egy kicsit elszaladt a ló.

Vin Diesellel egy kicsit elszaladt a ló, amikor egy interjúban azt mondta, hogy azért sikerült olyan hatásosra Dwayne Johnson alakítása a Halálos iramban 5-ben, mert ő ezt kihozta belőle.

Egészen pontosan ezt mondta Vin:

Kemény meló volt megformálni egy olyan karaktert, mint Hobbs, én pedig akkoriban egyfajta kemény szeretetettanúsítottam, hogy azt az alakítást kapjuk, amire szükség volt. (…) Hobbs kemény lett, mint egy tonna tégla, és én erre nagyon büszke vagyok. Rengeteg munkám van benne.

A Halálos iramban franchise-ban már az is pont elég hatásos alakításnak számít, ha valaki két mondatot el tud mondani, de még maga Dwayne Johnson is felhúzta a szemöldökét.

Láttad már legújabb videónkat? Nézz bele mielőtt továbblapoznál!

Vele pár napja készült egy interjú, melyben többek között rákérdeztek arra is, hogy mit gondol Diesel kijelentéseiről, Johnson pedig nem fogta vissza magát:

Röhögtem, de nagyon. Szerintem mindenki csak nevetett ezen, és ennél többet nem is szeretnék mondani ezzel kapcsolatban.

Elmondta, hogy a legjobbakat kívánja a Halálos iramban-filmek alkotóinak, egyúttal kerekperec kijelentette, hogy ő biztosan nem fog visszatérni a franchise-hoz.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.