Bulvár

Hihetetlen, de igaz: a kábító mellbimbók fegyverként funkcionáltak

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.24 | 15:30

A gyönyörű, egzotikus Thaiföld a szexturizmus és a drogkereskedelem melegágya. a kettő összevonódása kapcsán egészen bizarr maffiamódszerről érkezett hír.

A prostitúciót meglehetősen szabadosan kezelő országba évente többszázezer turista érkezik, hogy a testiség örömeinek hódolhasson. A helyi szexuális szolgáltatások nyugati mércével elképesztően olcsóak, így aztán sok turista hetekig marad az országban, és rengeteg pénzt költ arra, hogy jól szórakozzon….

A mellbimbóval kábító bűnözőcsoportot 1997-ben fülelték le a hatóságok a Pattaya nevű üdülő-település környékén: sajnos több mint egy tucat haláleset kapcsolódik a banda nevéhez. Végtelenül egyszerű technikával hódítottak: a prostituáltak (férfiak, nők, gyerekek!) mellbimbóját droggal vonták be, majd arra biztatták a kuncsaftot, hogy szopogassa a bimbót.

A drog hatására az áldozat elkábult, majd elájult, így a prostituált könnyedén ki tudta rabolni a szerencsétlent, aki másnap ráadásul szinte semmire nem emlékezett. A problémát az okozta, hogy a banda tagjai nem számoltak azzal, hogy a különféle „randi drogok” szinte mindenkire másként hatnak, ezért sok kuncsaft egyszerűen a drogtúladagolás áldozata lett…

kép: https://pixabay.com/users/pparts-5765327/


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.