Bulvár

Őszintén vallott problémáikról Zdroba Patrik menyasszonya

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.25 | 18:18

Kényes témáról vallott Zdroba Patrik menyasszonya, Bádoki Bettina a Reggeli adásában, ahol többek között azt is elárulta, az énekes iszonyatosan trehány.

Fotó: RTL

A Reggeli mai adásában Lotfi-Schadi Réka és Bádoki Bettina meséltek arról, hogy mi az, amin általában összevitatkoznak a párjaikkal. Bádoki Bettina elmondása szerint sok köztük a hasonlóság Patrikkal, viszont legalább ugyanennyi dologban különböznek is, ezért szinte mindenen össze tudnak veszni.

Az egyik kényes téma náluk a mosogatás, ugyanis az énekes rengeteg tányért és poharat vesz elő nap mint nap, a mosogatás viszont Bettinára marad.

Képzeljétek el, nyilván előfordul az, hogy néha marad ott valami. (szerk: a mosogatnivalón) Most erre nem vagyok büszke, de hát szerintem bárkivel előfordulhat. Neki ez hatalmas probléma (..) Én ezt nem veszem észre, mert sietek általában, rohanok, sok van, ezen pedig összevitázunk, és akkor mindig mondom, hogy jó, hát akkor meg lehet csinálni, valamit legalább te is.

– magyarázta az influenszer, aki szerint Zdroba Patrik tipikus férfi.

Ez a másik, hogy ő az a tipik férfi, hogy mindent én. Ő iszonyatosan trehány. Amin a leginkább összeveszünk és a vita tárgya, az az ő rendetlensége

Hozzátéve: a házimunka zömét magára is szokta vállalni, egyedül arra kéri meg időnként a vőlegényét, hogy legalább a szemetet vigye ki, de gyakran ér haza arra, hogy a kuka még mindig tele van – írja a 24.hu.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló