Bulvár

Nem hiszed el, ki örökölte végül Oszter Sándor százmilliós vagyonát

  • Szerző:nuus
  • 2022.07.25 | 11:48
  • trendindex: 6

Döntés született Oszter Sándor vagyonának sorsáról.

Bár Oszter Sándor többször is azt nyilatkozta, hogy a színész halála után vagyona a tizenkét éves Hunor unokájára száll, most a színész özvegye, Failoni Donatella teljeen mást mondott a Borsnak.A végleges döntésről Oszter Sándor özvegye beszélt a Borsnak.

A színész tavaly október 29-én, hirtelen halt meg.

A színész által Diósjenőn birtokolt több hektár erdő, gazdaság, halastó és vadászkastély pár éve például 750 millióért volt meghirdetve, sikertelenül. A színész az ingatlanjait és ingóságait halála után unokájára akarta hagyni. Mostanáig minden érintett ebben a hiszemben is élt, ám végül más örökölte a családi vagyont. Bár 2019-ben Oszter kijelentette, hogy minden földi javát unokájára, Hunorra hagyja, már akkor leszögezte:

“Nem akarom, hogy az unokámból egy újgazdag kis ficsúr váljon,

akinek mindent a feneke alá tett a nagyapja.” A Borsnak viszont most a színész özvegye  elárulta, hogy az örökséget nem az a leszármazott kapta, akit hajdani férje eredetileg megnevezett. Failoni Donatella szerint Oszter döntéséről nem született hivatalos határozat, így a végakarata sem teljesült. „Nincs végrendelet. Az a nagy helyzet, hogy az unokámra nem szállt semmi. A lányomra és rám maradt, viszont én

Meghalt Oszter Sándor

lemondtam az én részemről Sandry (Oszter Alexandra) javára, tehát minden az övé.

Haszonélvezeti jogom van a balatoni és a diósjenői házra, de egyébként az utolsó fillérig mindent átruháztam rá” – magyarázta el a zongoraművésznő. “Sok-sok feladat van és minden a lányom intéz. Nem lakik életvitelszerűen a birtokon, ingázik Székesfehérvár és Diósjenő között, de nagyon sok időt tölt, egyszerűen azért, mert ott kell lennie. Ez egy nehéz folyamat, mert mindennek alaposan utána kell járni. Rengeteg időt tölt a hivatalban a közjegyzőnél, ez nem egyszerű kérdés…„– magyarázta Failoni.

Oszter Alexandra és a szülei között pár éve nézeteltérés volt,

mert Alexandra párját, a világbajnok ökölvívő, Popovics Tamást Oszter Sándor nem kedvelte. A színész szerint előbbi csak a lánya vagyonára pályázott, minden bizonnyal ezért nem akarta lányára hagyni mesés vagyonát. A nyilvános vitájukat és egy hosszú mosolyszünetet követően végül elásták a csatabárdot és a színész életének utolsó éveiben jó kapcsolatot ápoltak egymással.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló