Bulvár

Durva: Rubint Rékát terhesen el akarták gázolni és savval akarták leönteni

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.26 | 16:48

Rubint Réka hozzászokott, hogy megosztó személynek számít, de keveset beszél arról, hogy pontosan mi mindenen kell keresztülmennie.

Amióta csak a figyelem középpontjában vannak, mindig meg kellett birkózniuk a gyűlölködőkkel Rubint Rékáéknak. Most arról mesélt, mi mindet kell átélniük.

D__TT20140904012
Fotó: MTI/Kovács Attila

Rubint Réka hozzászokott, hogy megosztó személynek számít, de keveset beszél arról, hogy pontosan mi mindenen kell keresztülmennie. Most azonban a 168 órának mesélt erről, és konkrét eseteket is felidézett.

Beszélt többek között egy Facebook-csoportról, ami már évek óta létezik, és azokat tömöríti egybe, akik gyűlölik őt és a családját is.

A Facebookon létezik egy csoport, ami csak erről szól. Gyűlölködő, rettenetesen negatív energiával rendelkező emberek gyülekezete. Két embernek van ilyen Magyarországon: Orbán Viktornak és nekünk. Már majdnem tíz éve létezik ez a csoport. Mostanra a Nemzeti Nyomozóiroda is foglalkozik a dologgal, ugyanis a Facebook még mindig nem tiltotta ezt a csoportot, pedig messze kimeríti a Facebook szabályzatát

– mesélte a 168 órának. Elmondása szerint egy ideig követte a csoportot, és nagyon meredek posztokat, illetve kommenteket talált.

Például előfordult, hogy terhesen átkeltem egy zebrán, a kezemben Larát fogtam. Az úton pont a csoport egyik tagja engedett át, lefotózott, a poszthoz pedig az alábbi szöveget írta: »Percekig gondolkodtam, hogy a gázra vagy a fékre lépjek«. Alatta mentek a gyűlölködő kommentek ezerrel. Sokan azt kívánták, bár elütött volna. Mások lekurváztak.

– mondta.

 

Volt olyan is, hogy eljöttek egy telt házas fellépésemre, lefotóztak, a poszt szövege pedig a következőképpen szólt: “Hoztam egy kis savat, csak azért nem öntöttem Réka szemébe, mert ott köröztek a biztonságiak”. Ez a megnyilvánulás tisztán tükrözi ennek a csoportnak az elmeállapotát és a lelki világát

– nyilatkozta.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Forma-1
Csapatot vált Waltteri Bottas
  • szerző:nuus
  • 2021. 09. 06.