Bulvár

Hajdú Péter 26 éves párja már több száz millós céget is vezet

  • Szerző:nuus
  • 2021.08.05 | 13:18

A 26 éves üzletasszony ügyvezető és tulajdonos is lett a televíziós műsorvezető több jelenlegi és egykori cégében is. Láng Eszter legnagyobb feladata talán a Frizbi Műsorgyártó és Reklámszolgáltató Kft. irányítása lehet.

Láng Eszter, Hajdú Péter menyasszonya, a 400 millió forintos forgalmú Frizbi Kft. ügyvezetője és többségi tulajdonosa lett.

Tavaly november óta Láng Eszter a Frizbi Kft. végő többségi tulajdonosa is. Hajdú Péter ugyanis novemberig bírt minősített többségű befolyással a társaságban, azóta viszont már a Barnes Invest Kft. a tulajdonosa a cégnek.

A novemberben bejegyzett vállalkozás ügyvezetője és többségi tulajdonosa pedig a a fiatal üzletasszony lett. Kisebbségi tulajdonos egy DNH Invest nevű vagyonkezelő cég, amelynek pedig a már említett Frizbi Kft. és a Barnes Invest a tulajdonosa, ügyvezetője viszont Hajdú Péter.

A céghálót tovább bonyolítja, hogy a Frizbi Kft. a saját tulajdonú ingatlan adásvételével foglalkozó Blue Development Kft.-ben is üzletrészt birtokol, de a 2020-ban 182 millió forintos forgalmat és 10,6 millió forintos nyereséget elkönyvelt cégben Hajdú Péter is rendelkezik részesedéssel, március óta viszont már a műsorvezető menyasszonya az ügyvezető.

Láttad már legújabb videónkat? Nézz bele, mielőtt tovább görgetnél!

Egyelőre nem megy ilyen jól viszont a Tükörhegy Medical Center Kft.-nek, amelynek szintén a Frizbi Kft. a többségi tulajdonosa (kisebbségi pedig az orosz Rahimkulov-család érdekeltségébe tartozó Szent Magdolna Magánkórház Kft.), a cégnek ugyanis tavaly csak 216 ezer forint bevétele volt.

Hajdú Péter idejét minden bizonnyal inkább a Media Vivantis Műsorszolgáltató Zrt. köti le, legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy a Life és Ozone televíziót működtető társaság vezérigazgatói feladatát tavaly május 11-től ő vette át.

Az origo.hu idén májusi cikke szerint a Mészáros Lőrinc exfeleségének, Kelemen Beatrixnak tulajdonában lévő MediaVivantis főműsoridőben egy év alatt megnégyszerezte a piaci részesedését. Ez a számok nyelvén annyit jelent, hogy a cég 2020-ban 1,4 milliárd forint bevételt ért el, ami 68,5 millió forintos nyereséget eredményezett.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.