Bulvár

“Kifizettem 1 millát esküvői fotókra, de okádék lett minden kép”!

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.08 | 08:18

A csalódott menyasszony a TikTokon öntötte ki a szívét.

Brooke, a montanai tartalomkészítő gyakran megosztja kézműves alkotásait, most azonban arra használta TikTok-felületét, hogy alaposan kiosszon egy fotóst- a videót már több mint 3 millióan látták.

A fotós állítólag 3000 dollárt, azaz nagyjából 1 millió forintot kért el a lépekért, amelyek aztán pocsékul sikeredtek. Rosszak a fények, a szögek, és gyenge az utómunka is – Brooke alighanem jobban járt volna, ha inkább egy haverját kéri meg, hogy telefonnal készítsen néhány képet egy üveg whisky-ért cserébe.

“Látni akarod a világ legrosszabb lagzis fotóit? Nos, segítek, mert azok az enyémek.”

– vezeti fel a témát.

Milyen volt a 32. Művészetek Völgye? Nézz bele a videóba, és őszintén elmondom a véleményem a legnagyobb összművészeti fesztiválról 

 

“Amikor a férjemmel megkaptuk a képeket, le voltunk döbbenve. Életlenek voltak, más fotós is látszott rajtuk… volt, ahol lecsapták a fejünket is, ahol nem, ott pedig sikerült a legrosszabb szögeket elkapni… egyszerűen rosszak voltak minden szempontból”.

A fiatalasszony azt is elmondta, hogy amikor meglátta a képeket, azt tette, amit “bármelyik elégedetlen vásárló tenne”, vagyis felvette a kapcsolatot a fotóssal. Azonban Brooke szerint a fotós “dühös lett”, és lecsapta a telefont. Azóta se lehet elérni.

Az újonnan házasodott hölgy most több további videóban megmutatta, hogy mennyi elmosódott és rosszul komponált képet kapott… tényleg elképesztő kontármunkát sikerült kifognia.

Néhány fénypont:

Itt a két barátnő a közös tetkót próbálta megmutatni:

Valóban nem a legelőnyösebb szögek és pillanatok:

A kép elmosódott, és más fotós is látszik rajta:

A vendégek feje lemaradt:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló