Bulvár

„Tényleg vegyél vissza az arcodból” – G.w.M. és Azahriah cicaharcán jót röhögünk

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.08 | 16:28

G.w.M. megtalálta Azahriah-t akit keresetlen stílusban küldött el.

A szolnoki palacsintafesztivál latin loverjét, Azahriah-t imádják a rajongói. A koncertjein jó sokan szoktak lenni, akiket nyilván felidegesített, hogy a rapper Missh Instagram-sztorijában sérelmezte Azahriah rocksztárként való ön-hivatkozását.

Így üvöltözött G.w.M a stábbal, saját fellépésén – videó

„Elfelejtetted a fejemhez vágni, amikor a benzinkúton képért jöttél oda és arról áradoztál, hogy mi vagyunk Desh-sel az új nagy hullám.

Én a Pizza King type repesek közül téged gondoltalak

az egyetlennek, aki annak ellenére, hogy trash, legalább autentikus, mert real. Sajnálatos” – szólt vissza Azahriah. Ez viszont már G.w.M. ingerküszöbét is elérte, így az uborkaszezon kellős közepén. Kulcsár Edina embere, a ferencvárosi utcák – saját bevallása szerint – hajdan lehúzásokból élő gyermeke Instagram-történetében imígyen fogalmazta meg bánatát:

„Na te kis sz*aros. Most már nagyon nagy ember vagy,

komolyan. Tényleg vegyél vissza az arcodból, mert ez már nagyon gusztustalan stílus, ahogy beszélsz. Mi az, hogy Pizza King type repesek? Már akkor fellépni jártunk, amikor még azt sem tudtad, hogy mi lesz belőled, ha nagy leszel. Tényleg jó lenne visszavenni a szádból, mert nagyon elhiszed magad, öcsém. Örüljél annak, hogy ha a Missh rólad beszél”.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.