Bulvár

Kajdi Csaba keményen beleállt Tóth Gabiba: “Addig nem engedi el az asszonyka az egyik indát, amíg meg nem fogja a másikat”

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.11 | 12:18
  • trendindex: 3

Kajdi Csaba Instagram-történetben reagált a szakítás hírére.

Fotó: RTL

A napokban bombaként robbant a hír, hogy véget ért Tóth Gabi és Krausz Gáborkapcsolata. A szakítás hírét a sztárséf osztotta meg közösségi oldalán, nem sokkal később az énekesnő is megszólalt. Krausz Gábor a hírek szerint már el is hagyta a családi otthont.

Fideszes politikus buktatja le Tóth Gabit? Az énekesnőt a vele hírbe hozott táncossal kapták lencsevégre egy rendezvényen

Több hazai celeb is megszólalt a váratlan hír kapcsán, Kajdi Csaba sem maradt ki, egy repülő vécéjéből bejelentkezve kommentálta a történteket.

El tudod képzelni, hogy az egész keresztény egyház összeomlóban van, úgy bíztunk benne, mint a szent atyában. A tapolcai szűzanya beválik

– mondta Cyla, aki azt is felemlegette, hogy Gabi korábban Orbán Viktor, és a Budapestre látogató Ferenc pápa előtt is énekelt.

Szűzanya ide, vagy szűzanya oda, (…) én azt tapasztaltam (…), hogy addig nem engedi el az asszonyka az egyik indát, amíg meg nem fogja a másikat

– fejtette ki sejtelmesen a véleményét az influenszer, aki arra kérte a követőit, hogy próbáljanak meg a imádkozni, hogy „tapolcai szűzanyának minden jól alakuljon”.

Forrás: SZMO


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló