Bulvár

Tovább dagad a Schobert-botrány: már a hazugságvizsgálat is felmerült a verekedés után

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.11 | 10:18

A botrányt kirobbantó férfi által megvádolt Béres Alexandra tagadja a vádakat.

Schobert Norbi számára az volt az utolsó csepp a pohárban, amikor a csoportban kipécézték lányát, Schobert Larát az érettségi eredményei miatt. Az Update kitalálója ezért a rendőrséghez fordult, hogy kiderítse, kik is állnak valójában az évek óta zajló lejáratókampány hátterében.

Norbi napról napra egyre indulatosabbá vált és azt nyilatkozta egy interjúban, hogy ha a csoport kezelői közül bármelyikkel is találkozna, megverné őket. A fitneszedző azonban már lenyugodott és augusztus elején egy terjedelmes bejegyzésben közölte hogy,

nem nyilatkozik többet az ügyben, de örülne ha minél előbb pont kerülne az ügy végére és örülne, ha Béres Alexandra alávetné magát egy poligráfos hazugságvizsgálatnak.

Érdekel a túrázás? A természet? Akkor nézz bele legújabb videónkba, mielőtt tovább olvasnál. Ez az ország legszebb helyére kalauzol el! 

Schoberthez hasonlóan Béres sem nyilatkozik, ám ismét megszólalt a botrányt kirobbantó férfi. Király Dávid Izmael a Blikknek elmondta, hogy ő maga szívesen vállalja a hazugságvizsgálatot, hogy bebizonyítsa, nem csak kitalálta az egészet.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Tuti tipp a másnaposság ellen!
  • szerző:nuus
  • 2023. 01. 18.