Bulvár

Feljelentették Istenes Bencét és Csobot Adélt: “Ez nekem egyszerűen nem fér bele a fejembe, hogy ez hogyan történhet meg”

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.14 | 11:18

A sztárpár a Balatonfelvidéken építi álomotthonát, ami a jelek szerint nem zajlik zökkenőmentesen. A problémát egy fa kivágása okozta.

Fotó: RTL

Istenesék a YouTube-csatornájukon szokták megosztani a legfrissebb tudnivalókat arról, hogy is haladnak a házuk építésével. Most viszont egy kellemetlen ügyről adtak hírt.

Történnek azért itt dolgok az építkezésen. Valaki feljelentett minket, hogy állítólag kivágtunk egy fát. Úgyhogy kijött a természetvédelmi hatóság… Vagyis először kaptunk egy levelet, hogy nyilatkozzunk arról, miért vágtunk ki egy fát, meg ki adott erre engedélyt, és akkor mi mondtuk, hogy nem vágtunk ki fát

– magyarázták legújabb videójukban, hozzátéve: a hatóság bejelentette, hogy helyszíni szemlére mennek.

Szóval kivonultak szépen, vagy öten-nyolcan itt voltak. Megnéztek, megvizsgáltak mindent, és pont most kaptuk meg a jegyzőkönyvet, hogy mindent rendben találtak, és tényleg nem vágtunk ki semmi fát. Szóval történnek ilyen incidensek azért építkezés közben, és ha tényleg valaki feljelentett minket, akkor nagyon-nagyon köszönjük!

– mondta Istenes, aki azt is elárulta, nem érti azokat az embereket, akik figyelik a szomszédokat, hogy mit csinálnak.

Ha valaki építkezne, én biztos nem nézegetném a szomszédban vagy bárhol a településen, ki mit csinál. De mondjuk, észreveszi, hogy kivágnak egy fát, és akkor azt mondja, neki ezt rögtön jelenteni kell. Ez nekem egyszerűen nem fér bele a fejembe, hogy ez hogyan történhet meg. És akkor észreveszi, veszi a fáradtságot, hogy megírja a levelet, megkeresse, hogy kinek kell írni, elküldi a levelet, állítólag fotókat is készített… Szóval elképesztő!

– tette hozzá a műsorvezető.

Forrás: Blikk


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló