Bulvár

Életveszélyes állapotban került kórházba Benyó Miklós, az MC Hawer és Tekknő formáció tagja

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.15 | 07:18

Kétoldali szívinfarktussal szállították kórházba hétfőn.

MC Hawer és Tekknő

Sajnálattal közöljük, hogy Tekknő Mikit ma reggel (szerk: hétfő reggel) kétoldali szívinfarktus érte. Jelenleg túl van a műtéten, kritikus állapotban van. Imádkozzatok érte…

– olvasható az MC Hawer és Tekknő közösségi oldalán.

@mchawer #infarktus #tekknomiki #mchawerestekkno ♬ eredeti hang – MC Hawer

Benyó Miklós túl van a műtéten, állapota azonban kritikus.

Koczka Géza, azaz MC Hawer a Borsnak adott interjújában elmondta, társának óriási szerencséje volt, hogy még időben kórházba került, mert ez sokkal rosszabbul is végződhetett volna.

Reméljük, hogy holnapra már jobbra fordul az állapota. Én sem térek magamhoz a történtek óta, mert pont ő az az ember, aki egészségesen él, soha semmilyen káros szenvedélye nem volt. Egy-két éve voltak problémái, rendszeresen zsibbadt a karja, járt masszőrhöz, és különböző kuruzslókkal próbálta gyógyíttatni magát, de mint az orvosoktól megtudtuk, ezek is már az infarktusnak voltak az előjelei. Miki egyébként pánikbeteg, aminek pont olyan tünetei vannak, mint egy szívrohamnak, azt gondolta, emiatt van a probléma. Míg másnál a pánik váltja ki ezeket a tüneteket, nála fordítva volt, a szíve jelzett, hogy baj van

– fűzte hozzá a mulatós rapper.

Géza nagyon aggódik társáért, nemrég telefonon tudtak pár szót váltani, de inkább Miki párjával van folyamatos kapcsolatban.

Jelenleg azt kell kitalálnunk, mi lesz most. Még javában tart a nyári csúcsszezon, a következő hetekben rengeteg fellépés vár ránk. Ha még a kórházból ki is engedik, legalább három hétre szívszanatóriumba fog kerülni rehabilitációra. Ezt tudva, legalább egy hónapra kiesik a munkából, így minden rám fog hárulni. Ez nem is kérdés számomra, mert ő is megtette értem. Amikor tíz évvel ezelőtt másfél hónapot töltöttem kórházban az elvonókúrán, ő ment egyedül fellépni. Teljesítette azokat a felkéréseket, amiket elvállaltunk, amire felkérték bennünket.

Forrás: Bors


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló