Bulvár

Mémek élete – ez lett a legnépszerűbb mém arcokból

  • Szerző:nuus
  • 2021.08.16 | 16:18

Grumpy Cat, Nevetségesen Jóképű Futó, vagy éppen a lángoló ház mellett bazsajgó kislány. Miután egy fotójukkal híresek lettek, soha többet nem hallottunk róluk. Mostanáig!

A DrGraduate összegyűjtött egy csomó hírességet, akik egy-egy fotójuk révén vergődtek világhírnévre. Lássunk közülük néhányat!

Grumpy Cat

A valójában Tartármártás (Tardar Sauce) névre hallgató, roppant savanyú pofát vágó sziámi cica 2012-ben tűnt fel a Reddit bugyraiból. Különös ábrázata sajnos többféle betegség eredménye volt.

Mire a macska 2019-ben, hét éves korában elpusztult, dollármilliomossá tette gazdáját.

Sucess Kid – Sam Griner

Laney Griner 2007-ben tett ki egy fotót kisfiáról, miközben az éppen homokot készült enni. Sam képe először “Gyűlölöm a homokvárat” felirattal ment nagyot, Laneyék csendes neheztelése mellett.

Utána viszont csavartak egyet a sztorin és a Sucess Kid (Sikergyerek) mémet már Grinerék is lelkesen osztották. Xbox, pólónyomat, hirdetés – minden játszott. Nem mellesleg jó pénzt is hozott Griner apjának veseátültetéséhez.

Disaster Girl – Zoe Roth

Az elhíresült képen egy kislány – Zoe Roth – mögött épp egy csapat tűzoltó küszködik egy háztűz oltásával. Az embernek pedig az az érzése támad, hogy a kecót a kislány gyújtotta fel. Vagy még rosszabb. Három év múlva a kép díjat nyert egy magazin fotópályázatán és ezzel világhírű lett.

Zoe fényképét egyre-másra katasztrófák fotói mellé másolták a neten. Zoe ma már felnőtt, és ezt mondja: “Jó lenne, ha a mém segítene bejutni az egyetemre vagy legalább annyit hozna, hogy kifizethessem belőle…”

Pislogó Fehér Srác – Drew Scanlon

Drew Scanlon gifje egy 2013-as műsorból lett kimásolva. Scanlon akkoriban a Giant Bomb nevezetű netes játék producere volt. A műsorban épp a játékról volt szó, amikor Scanlon észrevette, hogy a főnöke egy tök másik játékkal, a Starbounddal tölti az idejét.

Leszedtem párat a kapámmal – dicsekedett az ember, mire Scanlon tényleg csak pislogni tudott. És mémmé nemesedett.

Röhejesen Jóképű Futó – Zeddie Smith

Lefutsz egy maratont és közben folyamatosan vigyorogsz? Akkor olyan vagy, mint Zeddie Smith, csak ő világhírű lett ezzel. A 2012 -es Cooper River Bridge Run-on fotózták le Zeddie-t, hogy aztán – hála a Redditnek – világhírű legyen.

Mindenki tudni akarta a titkát: hogy nem hörög és izzad, úgy, mint a többi futó? Újságok készítettek interjúkat Zeddievel, talán még házassági ajánlatot is kapott.

Ha a többi re is kíváncsi vagy, itt találod!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló