Bulvár

Sejthető dolog derült ki Tóth Gabi új párjáról – mit szól ehhez az énekesnő?

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.18 | 10:28
  • trendindex: 41

Papp Máté Bence kegyeiért régi kollégái szerint versengnek a nők.

Tóth Gabi új párja Papp Máté Bence egykori táncos társai szerint nőcsábásznak mondható. A Fricska Táncegyüttes tagja olyan férfi, akinek nehezen tudnak ellenállni a nők. Ha korábban nem is, az elmúlt egy hétben szinte mindenki megismerte nevét; számos jel szerint Papp Máté Bence kedvéért hagyta ott Tóth Gabi a kislánya édesapját Krausz Gábort.

Az énekesnő és a nála hat évvel fiatalabb táncos

régebben ismerik egymást, együtt is dolgoznak – írja a Blikk. Gabi videóklipjeiben és koncertjein rendszeresen színpadra lép a Fricska, amelynek Máté 2019 óta tagja. Máté egykori táncos társai a Blikknek meséltek a srácról.

Máté kedves, nyitott, jó fej, megnyerő srác,

akinek mindene a tánc. Amikor elkezd a zenére mozogni, nincs olyan ember, akinek a tekintetét ne vonzaná magára. Minden lány ámulattal, rajongással nézi – mondta egy szakmabeli hölgy.

Nagyon jó a kisugárzása, sokak számára vonzó férfi. Sosem volt gondja az ismerkedéssel, mindig körülrajongták a lányok, és ezt ő nagyon is élvezte, kihasználta. Ha éppen szingli volt, akkor is akadt valaki, akivel randizgatott vagy ismerkedett. Azt viszont sosem hagyta, hogy a nőügyei hatással legyenek a munkájára, számára mindig az volt az első.

Másik táncos társa szerint Máté nehezen állt ellen a nőknek.

Ha éppen párkapcsolatban élt, az sem akadályozta meg abban, hogy szóba elegyedjen más nőkkel. Nem volt mindig a hűség mintaképe, volt, amikor bizony ő is elcsábult. Már évek óta nem beszéltem vele, de nekem a közösségi oldala alapján úgy tűnt, hogy a nyár elején még párkapcsolatban élt egy csinos, szőke lánnyal. Ezért is lepődtem meg annyira, amikor olvastam a híreket arról, hogy ő lehet Tóth Gabi új párja

– mondta a táncos.

Először üzent Tóth Gabi, mióta kiderült, hogy elválik


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.