Bulvár

Kitálalt Rubint Réka – így van most Norbi

  • Szerző:nuus
  • 2021.08.29 | 10:18

Rubint Réka újabb bejegyzésében számol be arról, milyen időszakon megy most keresztül.

Néhány nappal ezelőtt Schobert Norbi kutyasétáltatás közben lett rosszul, mentőhelikopter szállította kórházba. Nem sokkal később felesége, Rubint Réka elárulta, hogy már jobb állapotban van, és ha minden jól megy, hamarosan elhagyhatja a kórházat. A történtek ellenére Réka nem csüggedt, elképesztő kitartást tanúsított és a hétvégén ugyanúgy munkához látott.

Réka szombat este az Instagram-oldalán osztott meg egy hosszú bejegyzést, amelyben arról emlékezett meg, hogy kilenc évvel ezelőtt szintén hasonló eset történt meg velük.

“A Jóisten és az Angyalok akkor is velünk voltak…mint ahogyan most is… Mivel ezen a hétvégén is táborom van és a “forgatókönyvet” ismét átírta a sors, így most újra Sárvár és az egyik budapesti kórház között ingáznom. Így vagyok nyugodt. Így van béke és nyugalom a lelkemben. Norbi a legnagyobb biztonságban, és a 220 táborozó is hiánytalanul élvezheti a programokat!” – írta a bejegyzésben, illetve hozzátette:

Norbi egyre erősebb! Milliószor puszil mindenkit és köszöni a rengeteg jókívánságot! Az orvosoknak és a kórház dolgozóinak továbbra is óriási HÁLA és KÖSZÖNET!

– zárta sorait!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.