Bulvár

Meglepő dolog derült ki Bochkor Gáborról Várkonyi Andreával kapcsolatban

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.07 | 10:48
  • trendindex: 3

Szakításuk óta közel hat év telt el, de Bochkor Gábor továbbra is viseli Várkonyi Andrea egykori ajándékát.

Fotó: RTL

A Retro Rádió műsorvezetője a napokban töltött fel egy fotót a közösségi oldalára, amin az a nyaklánc látható rajta, ami korábban az összetartozásukat jelképezte – írja a Blikk.hu.

Anditól kaptam ezt a nyakláncot. De nemcsak nekem készíttetett, hanem magának és a kislányuknak, Nórinak is. Nagyon kedves dolog volt ez tőle. Mindig viseljük, Andi is, én is

– nyilatkozta 2010-ben a Borsnak Bochkor, aki akkor azt is elárulta, Várkonyi Andrea kizárólag akkor vette le a nyakából az érzelmileg fontos darabot, amikor a híradót vezette. Az ékszer egyébként egy vékony, fekete bőrszalagon függő, fehérarany macit ábrázoló medál.

Sokat jelent nekem, nekünk ez a nyaklánc: az összetartozásunk jelképe

– magyarázta akkor a rádiós.

A Blikk értesülései szerint hiába van vége már több mint öt éve a kapcsolatuknak, a rádiós még most sem viseli könnyen, ha a környezetében szóba kerül a volt párja, aki Mészáros Lőrinc oldalán él boldog házasságban.

Még mindig erős érzelmeket vált ki belőle, ha szóba kerül Andrea, hiszen, nem titok, a szakításuk óriási megrázkódtatás volt a számára, és még mindig van benne egy kis keserűség, csalódottság

– magyarázta a rádiós egy ismerőse, aki szerint ugyan Bochkor Gábor elméletben nyitott lenne arra, hogy egy másik nő oldalán újra boldog legyen, sajnos, a Várkonyi Andreával való szakítás olyan mély sebet ejtett a szívén, hogy nőnek kell lennie a talpán, aki ezt képes lesz begyógyítani.

Forrás: Blikk.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló