Bulvár

A bizalom az egész alapja és az megvan – Megszólalt Krausz Gábor partnere

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.14 | 14:20

Gábornak nagyon jó adottságai vannak: nem kell plusz kilókat leolvasztani róla, nagyon ügyes mozgása van, nagyon akar, szorgalmas, bennünk van a lendület.

Krausz Gábor számára most kimondottan jól jött a táncos műsor, hiszen a felkészülés annyi elfoglaltsággal jár, hogy nincs ideje a Tóth Gabival történt szakításon rágódni.

Fotó: TV2

Táncpartnere, Mikes Anna szerint Gáborral remekül megy a közös munka.

Minden táncpartner kihívás, mindegyik más ok miatt. Gábornak nagyon jó adottságai vannak: nem kell plusz kilókat leolvasztani róla, nagyon ügyes mozgása van, nagyon akar, szorgalmas, bennünk van a lendület. Annyi, hogy neki még fel kell vennie a tempót. Ez friss dolog, így nem érdemes összehasonlítani az eddigi tánctársaimmal, de tény, hogy érződik, ő a legfiatalabb eddig, ezért könnyebb vele

– mesélte a Blikknek Anna.

A csinos táncos hölgy a tanítványt látja a séfben, akit meg kell tanítani táncolni, ő pedig úgy áll hozzá, mint aki meg akar tanulni táncolni. Gábor érzelmileg is egyre stabilabb, Annában fel sem merült, hogy esetleg a  fájdalmas szakítás miatt a séf félbehagyná az elkezdett munkát.

Nem félek ettől, a bizalom az egész alapja és az megvan. Fel sem merült bennem, hogy visszalépne. Ő ezt elvállalta, tudja, mivel jár. Ez egy jó együttműködés, idáig jól haladunk, szépen fejlődik. Nagyon kell bíznia bennem és nekem is benne, ez kölcsönös, esni tudni kell, bízik bennem az emeléseknél is

– hangsúlyozta Mikes Anna.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló