Bulvár

Pataki Zita csúnyán bedőlt egy kanos stopposnak

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.15 | 11:18

Pedig az elsőre ártatlan öreg bácsinak tűnt.

A műsorvezető Pataki Zita közösségi oldalán osztott meg egy hajmeresztő történetet. Hazafelé autóztam épp Velencén át, amikor egy idős stoppos bácsira lettem figyelmes. Megsajnáltam, visszafordultam és felvettem.

Mutatta is az utat, hogy merre menjek Sukorón.

Amikor megálltunk a háza előtt, megkért, hogy használhassa a telefonomat : fel szeretné hívni a barátnőjét. – Persze, mondtam! Tudja fejből a számát!?

Tudta.

Fura beszélgetés volt. Átakarta hívni magához a nőt, aztán a fehér melltartós fotóját méltatta. Mivel nem állítottam le az autó motorját, nyílván nem tudott sokáig beszélni vele, csak 1 perc 50 mp-et.

Miért fontos a beszélgetés hossza?

Mert otthon, amikor elmeséltem Atinak, mi történt, elkérte a telefonom. Kiderült, hogy a bácsi emelt díjas számot hívott! Felnőtt tartalmasat!

Ati tudta. A helyi, falubeli zárt csoportban ugyanis már írtak arról, hogy mit művel egy bácsi! (persze én nem olvastam róla) Hazaviteti magát és telefont kér….és a gyanútlan kedves embernek igen magas számlát csinál.

80 év körülinek gondolom a bácsit,

aki szeretne még nőt szeretni. Ezzel semmi gond nincs! De vajon tudja, hogy nem a barátnője? Tudja, hogy mennyibe kerül egy perc hívás? Annyi kérdésem lenne hozzá…. Ati azt mondja, higgyem el, nem is ott lakik. Átvert, és hogy mindennel tisztában van. Hogy kihasznált. Hogy vén kujon.

Ez van.

Adakoztam a “szerelem” oltárán – nekem így szebb a sztori

Pataki Zita súlyos betegségéről vallott, ami észrevétlenül vihet a rákig


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló