Bulvár

Tóth Gabit is alaposan kitömte az Orbán-kormány – Hullott rá az állami pénzesőből

  • Szerző:nuus
  • 2023.10.12 | 10:18

30 milliócskával szórták meg a fricskázó énekesnőt!

A Szerencsejáték Zrt. szponzorációs cége bő félmilliárd forintot adott a NER-kedvenc vállalkozásoknak, így Tóth Gabinak, Havasi Balázsnak, Pataki Attilának, Szijjártó családjának és Rogán szomszédjának is.

Fotó: TV2

A lap információi szerint tizenöt, javarészt már korábban is támogatott szervezet között osztott szét két hónap alatt több, mint 500 millió forintot a Szerencsejáték Zrt. szponzorcége, a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. Augusztusban tíz cég és szervezet között osztott el 268,7 millió forint + áfa szponzorációs támogatást és hárman kaptak adómentes közérdekű adományt további 45 milliós értékben, szeptemberben pedig három újabb szervezet kapott összesen nettó 128,7 milliót.

Az Edda énekesének, Pataky Attilának az egyszemélyes vállalkozása, a P.Management Kft. is kapot amelyet a kissé furán nem kerek összeggel, 78 740 157 Ft + áfával támogatott meg az állami lottócég.

A három gigatámogatott mellett a futottak még kategóriába befért 30 millió forint + áfával a Backstage Management Bt., amely Tóth Gabi honlapja szerint az énekesnő koncertjeit szervező vállalkozás. A cég egyébként tavaly is kapott pénzt a Szerencsejáték-cégtől, de akkor kicsit többet, 35 milliót – írja a Hvg.hu.

Jutott egyébként még a támogatásokból 15-15 millió a Békemeneteket szervező CÖF alapítójához, Fricz Tamáshoz köthető Demokrácia és Politikai Kultúra Alapítványnak, és a Network 360 Reklámügynökség Kft.-nek is, amely tavaly júliusig szintén Krskó-érdekeltség volt, majd Csetényié lett.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Nők
Ha jó a parfüm, jobb lesz a szex is?
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 27.