Bulvár

Ilyen üzenetekkel árasztották el Kocsis Tibort miután coming outolt

  • Szerző:nuus
  • 2021.10.24 | 12:30
  • trendindex: 4

Az X-Faktor második évadjának győztese néhány nappal ezelőtt D.Tóth Kriszta műsorában beszélt arról először, hogy egy férfival él együtt.

Kocsis Tibor évekig nem beszélt nyilvánosan a magánéletéről, most viszont tabuk nélkül tette meg. Őszintesége nagyon sok ember számára szimpatikus volt és az énekes elmondása szerint soha korábban nem kapott annyi pozitív üzenetet, mint a műsor óta.
Kocsis Tibor Instagramon mondott köszönetet rajongóinak.

Így fogalmazott:

Én még soha nem kaptam ennyi pozitív, bátorító üzenetet és köszönetet! Még az X-Faktor győzelmem után se! 🥰 Özönlenek a kommentek és a személyes gondolatok, történetek, reakciók! El nem tudom mondani, mennyire meg vagyok hatva, főleg amiatt, hogy mennyi emberhez eljutott a beszélgetésem Krisztával, és hogy hányan merítenek erőt belőle. Maximálisan visszatért a hitem azzal kapcsolatban, amit az interjúban is elmondtam: az emberek többsége nem kirekesztő, hiszen mindenki szeretetben és elfogadásban szeretne élni. Az Elviszlek magammal adását most is folyamatosan nézitek és dübörög a YouTube-on. Szerintem nagyon menő ez az ország. Elképesztő pozitív visszacsatolás ez, köszönöm, köszönöm!! 💪🏼 Tegnap egész nap videoklipet forgattunk Kecskeméten a Hírös Agórában, hiszen az élet nem áll meg, és hamarosan jelentkezem egy új dallal, amit nektek ajánlok, azoknak, akiktől most a legtöbb erőt kapom. És igyekszem minden üzenetnek a végére érni, írjatok, mert mindenki története érdekel!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tibor Kocsis (@kocsistibo) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló