Bulvár

„Nem igazán kedveli őt itt senki” – szomszédja mesélt a drogos énekesnőről

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.31 | 18:18

Főbérlője hívott rendőrt a csütörtökön kórházba szállított énekesnőre.

Mivel főbérlője napok óta nem tudta elérni, kihívta a rendőröket. Drogkereső kutyával kutatták át az énekesnő albérletét. A díler ujjlenyomatait is próbálták rögzíteni – írja a Blikk.

A csütörtök délután rendőri kísérettel kórházba szállított, ismert énekesnőre szomszédai szerint főbérlője hívta rá a rendőröket, akik át is kutatták a lakását. Az erősen kábult állapotban lévő énekesnőn toxikológiai vizsgálatokat végeztek, ami kokaint mutatott ki a szervezetében. Az ügyben rendőrségi eljárás indult. „Rögtön felismertem. Az is

azonnal szemet szúrt, hogy mindkét kezét ellátták,

ugyanis mindkét alkarját kötés borította – mondta korábban egy kórházi szemtanú. A Blikk több szomszéddal is beszélt, akik megdöbbentő részleteket adtak elő:

„Nem igazán kedveli őt itt senki, mert elég hangos, későn jár haza, és nem nagyon kommunikál senkivel. Elég magának való, és mindenki tudja róla a házban, hogy évek óta komoly lelki problémákkal küzd.” – mondta a lap egyik informátora.

A lakás tulajdonosa napok óta nem tudott beszélni az énekesnővel.

Személyesen is kereste és amikor felhívta, hallotta, hogy a lakásban csörög a telefon. Mivel az énekesnőt napok óta senki nem látta, kihívta rá a rendőröket, akik csütörtök délelőtt megjelentek.

Az informátor szerint az előadóművész kábult állapotban, sérülésekkel a karján nyitott ajtót a rendőröknek, akik – látva az állapotát – kihívták a mentőket.

A lakást ezután ellepték a nyomozók.

„Kesztyűkben érkeztek a nyomozók, akik órákon át ecsetekkel nagyon alaposan vizsgálták a helyszínt. Őszintén szólva, egyáltalán nem lepődtünk meg a történteken, köztudott a házban, hogy a szóban forgó hölgy szokott tiltott szerekhez nyúlni” – tette hozzá a szemtanú.

Az énekesnő már az otthonában pihen, szerelme és barátai gyakran látogatják, de ő az eset óta nem mutatkozik.

Kiderült pár dolog a drog miatt kórházba vitt sztár énekesnőről


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Unatkozom
Ezek a legkedveltebb szexpózok
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 06.