Bulvár

Ránctalan, dús hajú, kockás hasú pasik, plasztikai műtét segítségével: igen, egyre többen vannak!

  • Szerző:nuus
  • 2019.11.19 | 16:48

Nem csak a nőkre, a férfiakra is óriási nyomás nehezedik, hogy jól nézzenek ki és fiatalabbnak tűnjenek a koruknál. A VICE kisfilmje ezt a világot mutatja be.

Bizonyos kor után nem árt egy kis segítség

“Negyven éves vagyok. Elértem azt a kort, amikor már bármit teszek, nem rajzolódnak ki újabb kockák a hasamon, ha csak nem töltök napi tíz órát edzéssel. Ennyi időm nekem nincs, így is heti hat napot töltök az edzőteremben, és keményen diétázom. Miamiban élek, és ez egy olyan város, ahol muszáj jól kinéznem. Ez van”

– fejti ki Jay, aki kockás hasat csináltat magának egy menő klinikán.

“A digitális iparágban dolgozom, és nem akarom, hogy azért ne kapjak munkát, mert lászik rajtam, hogy kiöregedtem a szakmából. Harmincnyolc éves vagyok. Egy kis botox kerül a homlokomba, és hajpótlásra is készülök”

– mondja Justin, aki azt is elmeséli, hogy ő maga fittnek és fiatalnak érzi magát, de ahhoz, hogy kifelé is ezt sugallja, egy kis segítségre van szüksége.

Ez a siker záloga, hiába érzed jól magad belül

Jay és Justin esete egyáltalán nem számít ritkaságnak. Az elmúlt 20 évben a plasztikai beavatkozást igénylő férfiak száma gyakorlatilag megtriplázódott. Ahogyan a nők, úgy ők is azt érzik, hogy óriási nyomás alatt állnak, hogy vonzóbbnak és fiatalabbnak tűnjenek.

“Tudom, hogy ez csalás, de nem nem bánom, együtt tudok élni ezzel”

– nevet Jay, de a személyi edzője puhánynak nevezi. Azt mondja, kelne inkább egy órával korábban reggel ötkor, hogy heti hat nap annyival is többed eddzen, és meglennének azok a kockák. Ugyanakkor a Jayt műtő plasztikai sebész megállapítja, hogy tökéletes a férfi izomtömege és alkata, látszik, hogy egészségesen él és sokat sportol, ezért ideális alany egy ilyesfajta beavatkozáshoz.

Justin egy direkt férfiak számára fenntartott, abszolút macho szépségközpontba látogat el: kígyóbőr falak, whiskey-bár és elegancia a köbön. A szakemberek természetesnek tartják, hogy a 40 körüli férfiak szépülnének és fiatalodnának, és ehhez botoxot és hajbeültetést igényelnek.

Miami mellett Los Angeles a másik Mekkája az esztétikai beavatkozást igénylő férfiaknak, de ne legyenek illúzióink: a világon egyre több az olyan férfi, aki nem a természetnek köszönheti impozáns izomzatát vagy épp dús hajkoronáját…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Gasztró
Jó hír a sör szerelmeseinek!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 07.