Bulvár

Leteszi terhét a férfi, akitől 17 évesen raboltak spermát az ufók

  • Szerző:nuus
  • 2019.11.28 | 16:48

Hosszú évtizedek elfojtása után végre szembenézett tinédzserkori traumájával, amikor is a szörnyűség történt vele.

Korábban már írtunk Laurie McDonald pszichológusról, akinek szakterülete a földönkívüliek által elrabolt, megvizsgált és nem ritkán megerőszakolt áldozatok rehabilitációja. A VICE most a szakember egy munkahetét kísérte végig.

Mint kiderült, Laurie maga is korán találkozott földönkívüliekkel. Egész életében szenvedett, mert anyja elhanyagolta, és csupán felnőttkorában derült ki, hogy egész terhessége alatt ufók látogatták, ami miatt sokáig komoly nyomás alatt állt, és nehéz volt feldolgoznia ezt az élményt. Laurie számára komoly motiváció, hogy a hasonló helyzetben lévő emberek megfelelő segítséget kapjanak.

Élete során több mint ezer földönkívüli esetet kezelt, a VICE most azt mutatja be, hogyan tárja fel egy idős férfi, John fiatalkori traumáját. Johnt 17 évesen rabolták el földönkívüliek, és meggyőződése, hogy a spermaminta, amit akkor vettek tőle, hibrid faj létrehozását célozta, vagyis van az univerzum egy távoli dimenziójában egy vagy több utódja.

John szerint egy emberszerű, a földi embereknél jóval szebb és magasabb meztelen entitás erőszakolta meg, rengeteg sebet is szerzett a beavatkozás során. A bőre alá jelkövetőt ültettek a koponyájába, ami az általa bemutatott mRI-felvételeken is látszik, noha arról nem szól a fáma, hogy az idegen test valóban földönkívüli eredetű-e vagy gyerekkori sérülés eredménye.

Laurie hipnoterápiával vezeti vissza az idős férfit a múltba, akit nagyon megvisel a felfedezés, hogy mi minden történt vele, amire nem emlékszik. A szeánsz végén sír, és azt kérdezgeti, miért történt pont vele mindez, amikor ő mindig jóvolt mindenkihez. A pszichológus szerint épp ezért: egy jó embert kerestek, akinek felsőbb énje, tudatossága el tudja hordozni ezt a terhet.

A szakember szerint a földönkívüli fajok – merthogy többféle is van – azért keresik az emberrel való kapcsolódást és igyekszenek DNS-üket a miénkkel keverni, mert az ő technológiai tudásuk ugyan óriási, de érzelmek és megérzések tekintetében nem érik el az emberi szintet.

MacDonald számára a földönkívüliek világa megszokott, napi szinten találkozik érintettekkel, és bizonyos időközönként ő maga is felveszi a kapcsolatot földönkívüliekkel.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló