Bulvár

Melania Trump mer nagyot álmodni, olyan First Lady akar lenni, mint Jackie Kennedy

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.30 | 07:30

A szlovén származású Melania Trump lesz az USA történelmének során a második First Lady, aki külföldön született, a hölgyemény pedig nagyon szeretné lerázni magáról a manhattani trófeafeleség címet. 24 évvel fiatalabb férjénél, Donald Trump megválasztott amerikai elnöknél, de a "tradicionális" First Lady szerepet valószínűleg már 2000-ben bukta, mikor meztelen kép készült róla a GQ magazin számára.

Fotó: Chip Somodevilla / Getty Images
Fotó: Chip Somodevilla / Getty Images

Vajon a Park Avenue hercegnője be tudja bizonyítani, hogy több mint egy csinos mosoly? A The Guardian emlékezett vissza, hogy Melania még 2000-ben azt nyilatkozta a New York Timesnak, hogy

ha a férje valaha elnök lesz, ő maga olyan tradicionális First Lady akar lenni, mint Betty Ford, vagy Jackie Kennedy.

Ha jobban belegondolunk, egyikük sem tekinthető éppen tradicionális, vagy hagyományos elnökfeleségnek, Betty Ford például vezető szerepet játszott a feminista mozgalom megalakulásában, Jackie Kennedy pedig számos társadalmi esemény mögé állt, valamint a művészet, a zene és a kultúra szeretetét is megalapozta a Fehér Házban. Ezzel szemben Melania Trump egyelőre olyan viselt dolgaival hívja fel magára a sajtó figyelmét, mint Michelle Obama beszédének plagizálása, aktképei felbukkanása, vagy éppen az, hogy állításával ellentétben még sincs diplomája.

via GIPHY

Nem temetjük azért még a dolgot: talán van rá remény, hogy Trump beiktatása után Melania kitör férje árnyékából, ahogy a korábbi First Lady-k, és tesz is valamit azért, hogy a világ egy kicsit élhetőbb legyen.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.