Bulvár

Komoly döntés hozott Kis Grófo, erre senki nem számított

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.24 | 17:18

Elárulta, mire készül a jövőben.

Komoly újításra készül az ország Bulibárója, 2024 egyik fő céljának tekinti, hogy visszanyúljon az autentikus, folkos elemekkel színesített cigányzenéhez, és a régi nagy slágereit is némiképp új köntösbe bújtassa – írja a Ripost.

Nemrég azt is bejelentette, hogy szenteste jelenik meg legújabb videóklipje, ami már a fent említett stílusban készült, mi több a négy éves kislánya is megjelenik a klipben.

Magamat ismertem fel benne. Amikor kétéves kisfiú voltam, én is ott toltam a színpadon apukám mellett, van is róla egy archív felvétel. Brilliana olyan táncot adott elő, hogy azt hittem, menten elájulok! Amikor pedig megláttam őt az autentikus cigány ruhában, nagyon meghatódtam!

– nyilatkozta a Metropolnak.

Kis Grófo úgy véli, igazán közel áll hozzá ez az irányzat, jövőre szeretne a zenekarával nagyszínpadokon is fellépni “ezzel a kissé új stílussal”, hogy minél többen megismerjék és megszeressék azt, amit az édesapja évtizedeken át képviselt.

Mindez természetesen nem jelenti azt, hogy a régi, már megszokott vonalat nem viszem tovább, hiszen mindenkinek kell egy kis mulatási. Jó, ha az ember több műfajban is otthon van


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló