Bulvár

Komoly döntés hozott Kis Grófo, erre senki nem számított

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.24 | 17:18

Elárulta, mire készül a jövőben.

Komoly újításra készül az ország Bulibárója, 2024 egyik fő céljának tekinti, hogy visszanyúljon az autentikus, folkos elemekkel színesített cigányzenéhez, és a régi nagy slágereit is némiképp új köntösbe bújtassa – írja a Ripost.

Nemrég azt is bejelentette, hogy szenteste jelenik meg legújabb videóklipje, ami már a fent említett stílusban készült, mi több a négy éves kislánya is megjelenik a klipben.

Magamat ismertem fel benne. Amikor kétéves kisfiú voltam, én is ott toltam a színpadon apukám mellett, van is róla egy archív felvétel. Brilliana olyan táncot adott elő, hogy azt hittem, menten elájulok! Amikor pedig megláttam őt az autentikus cigány ruhában, nagyon meghatódtam!

– nyilatkozta a Metropolnak.

Kis Grófo úgy véli, igazán közel áll hozzá ez az irányzat, jövőre szeretne a zenekarával nagyszínpadokon is fellépni “ezzel a kissé új stílussal”, hogy minél többen megismerjék és megszeressék azt, amit az édesapja évtizedeken át képviselt.

Mindez természetesen nem jelenti azt, hogy a régi, már megszokott vonalat nem viszem tovább, hiszen mindenkinek kell egy kis mulatási. Jó, ha az ember több műfajban is otthon van


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Film
BAFTA: Tarolt az Oppenheimer
  • szerző:nuus/MTI
  • 2024. 02. 19.