Bűnügy

Véget ért a hajsza: Elfogták az újpesti halálos tömegbalesetet okozó férfit – videó

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.26 | 09:46

A BRFK a közösségi oldalán is bejelentette a hírt.

Véget ért a hajsza, a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály, a Bűnügyi Bevetési Osztály és a Célkörözési Osztály egységei Szigetszentmiklóson elfogták M. Pétert az újpesti halálos baleset helyszínéről elhajtó Mercedes vezetőjét.

– írják a posztban.

A 24.hu emlékeztet:

2024. január 22-én 19 óra 35 perc körül Budapest, IV. kerületében a Rózsa utca és a Deák Ferenc utca kereszteződésében egy Mercedes vezetője közlekedési balesetet okozott. A balesetben három ember megsérült, közülük egy férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik két sérültet a mentők kórházba vitték.

A halálos balesetet okozó M. Péter segítségnyújtás és adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről. A rendőrség elfogatóparancsot adott ki ellene és fotóval is keresték.

Hosszú távra tervezte a szökést, azonban a kollégáink egy nap alatt azonosították és a következő 48 órán belül el is fogták M. Pétert – olvasható a BRFK közösségi oldalán.

Ő az a 40 éves férfi, aki hétfő este súlyos közlekedési balesetet okozott, amelyben meghalt egy vétlen autós, egy vétlen édesapa. A tragédiát súlyosbította, hogy az autóban ült a férfi 14 éves kislánya. Ő szerencsére a lelki traumán kívül könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet. M. Péter egy percre sem állt meg, nem nézte meg, hogy tud-e segíteni a sérülteken; gyalog távozott a helyszínről

– emlékeztettek.

Mint írják, látókörükbe került M. Péter egyik barátja, és egyéb nyomozati munka után egy szigetszentmiklósi hétvégi házban a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai elfogták a bujkáló férfit.

A körülményekről azt írták:

M. Péternél rengeteg pénz volt, és jól láthatóak voltak a baleset okozta sérülései, hiszen az már a helyszínen kiderült, hogy ő is megsérült a balesetben. Elfogásakor a rendőri intézkedésnek nem állt ellen, együttműködő volt.
Tudjuk, hogy már nagyon késő van, de a Közlekedésrendészeti Főosztály nyomozói ebben a pillanatban is M. Péter „elszámoltatásán” dolgoznak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló