Bűnügy

Hajtóvadászat indul a Római-part réme után

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.17 | 14:48

Betörő fosztogatja a Római-part üzleteit.

Legalább három üzletbe tört be ugyanaz a férfi a múlt héten a Római-parton. A Miamor Rómaim fagylaltozója után a Halterasz és a rapper Curtis jóbarátjának Bp BARbq Terrace-a következett. A tulajdonosok biztosak benne, hogy ugyanaz tört be mindenkihez. Egy helyen a biztonsági kamera felvette a gyanútlan betörő működését – írja a Blikk.

Curtis az Instagram oldalán osztott meg egy képet,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés

amit a Bp BARbq Terrace biztonsági kamerája rögzített egy betöréses rablásról, ezzel a szöveggel: “keressük a képen látható patkányt!”. A Halterasz névre keresztelt népszerű vendéglátóhelyre ugyanúgy szombatról vasárnapra törtek be. Az étterem szintén a nyilvánossághoz fordult segítségért: “Kedves mindenki! Aki esetleg felismeri ezt a rohadt trógert, kérem jelezze! Köszönöm” – írták a megosztott képekhez saját Facebook oldalukon. A sorozat első áldozata, a Miamor Rómaim fagyizója augusztus 10-én, szerda éjszaka lett kirabolva. Ezt az

esetet rögzítette a fagyizó biztonsági kamerája.

A fagyizó egyik tulajdonosa szerint a betörő nem egyedül dolgozott. “A biztonsági kameránk által rögzített felvételen jól látszik, hogy az elkövető nem egyedül érkezett. Egy barátja segíthette a tolvajt, aki – az egyébként piszok nehéz – kiadóablak fedelét tartotta neki” – monda el, majd elküldtek még egy képet, amint nagyjából kivehető egy másik alak is. “Nagyon reméljük, hogy

a képek alapján valaki felismeri majd a tolvajt,

aki nem csak minket, de másik két éttermet is kipakolhatott a környéken” – tette hozzá. A Bp BARbq Terrace vezetője szerint egész biztosan ugyanaz az ember felel mindhárom betörésért. “Nálunk szombatról vasárnapra virradó éjszaka történt ez a dolog. Ez egy egyszerű besurranás: amit tudott az “úriember” azt szétfeszített és tönkretett, hogy be tudjon menni. Fogta a kasszát, kinyitotta és a tartalmával el is ment” – mondta el a biztonsági kamerák felvétele alapján az étterem vezetője.

“Hál’ Istennek sehol nem okozott túl nagy kárt.

Nagy mennyiségű pénzt sehonnan nem tudott elvinni” – tájékoztatott. “Harmadik éve vagyunk itt és ez volt az első ilyen. Ez valami újkeletű dolog lehetett. Ha ez még egyszer előfordulna, akkor biztos, hogy én kezdeményeznék valamit, valami közös őrséget, vagy bármit itt a Rómain, hogy többet ilyen ne fordulhasson elő, vagy esetleg elkapjuk az elkövetőt is” – válaszolta az étteremvezető.

A Halterasz tulajdonosa szerint a bűnöző

“a Római SE-ben, a sportegyesületnél is volt. Ezen kívül tegnap felhívott a tulajdonos a FantasyLand játszóházból, és elmondta, hogy oda is bement. Ugyanabban a ruhában volt, ugyanolyan oldaltáskával, csak ez éppen tegnapra virradóra történt Budakalászon” – mondta.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló