Bűnügy

Szatyorba dugta a pénzét, utána elképesztő dolog történt

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.04 | 18:18

Megtalálták a tolvajt, aki elképesztő helyről lopott el nagyon sok pénzt.

Egy törteli férfi a napokban a helyi mulatságra ment, hogy lazítson kicsit. Több éves megtakarítását –mintegy másfél millió forintot – lopás ellen egy nylon zacskóba, azt telefon tartóba, azt pénztárcába, azt még egy jól összecsavart nylon zacskóba csomagolva akasztotta biciklijére indulás előtt – írja a police.hu.

Rég nem látott barátai és a rendezvény forgataga magával ragadta

a férfit, megfeledkezett a házi gyártású széfként szolgáló szatyorról: azt a drótszamarán hagyta, később csak a hűlt helyével szembesült. Nem tudta, elhagyta vagy elvihették, így nem is mert rendőri segítséget kérni. Pár nappal később az egyenruhásokhoz befutott egy információ, miszerint a bejelentőnek tudomása volt arról, korábban a szatyorba rejtett pénzt egy helybéli fiatal férfi vitte magával. A ceglédi rendőrök az információ hallatán indultak tisztázni a történteket,

a bűncselekménnyel azonosított 19 éves férfit egy törteli bolt mellett igazoltatták,

míg más egységek a sértett házánál tettek látogatást. A rendőrök keresztkérdéseire a fiatal belátta kár tagadni, önként átadta a lopott pénzt, amiből elmondása szerint nem sokat, de azért vásárolt: magára, barátaira és szórakozásra is költött belőle az elmúlt napokban, úgy értékelte, rámosolygott a szerencse. Vallotta, nagyon bánja tettét és ígéretet tett, a hiányzó összeget megfizeti a sértettnek. A lefoglalt mintegy 1,3 millió forintot a rend őrei visszaszolgáltatták tulajdonosának.

Kerékpárt lopott a városban, mert nem volt kedve buszra várni


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló