Celeb

A TV2 két sztárja titokban összejött egymással – lebuktak!

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.04 | 16:48

Már nem tagadják, hogy együtt vannak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bányai Noémi Pálma (@banyainoemi) által megosztott bejegyzés

Összejött Bányai Noémi a Sztárban Sztár leszek! legutóbbi évadának szereplője és A Power of Love Imréjéje, akik között nem kicsi – 15 éves – korkülönbség van.

Az énekesnő nem tagadja a románcot.

“Imivel már egy ideje ismerjük egymást, de a Sztárban Sztár leszek! döntője után együtt buliztunk, utána kezdtünk el többet beszélgetni. Nyilván nem csak barátok vagyunk, ez annál több. Nyitottak vagyunk nagyon, sőt meg akarjuk egymást ismerni sokkal jobban, akár felépíteni egy jó kapcsolatot”

– mondta el a Ripost-nak Noémi, aki számára nagyon rövid idő alatt fontos lett a Power of Love korábbi szereplője, sőt azt érzi: együtt jó irányba haladhatnak. Noémi nem akarja elsietni a dolgot, ha belevág egy kapcsolatba, azt már csakis jól akarja építeni, ugyanis vannak negatív tapasztalatai a múltból.

“Köztünk én vagyok az, aki inkább próbál egy kicsit ésszel gondolkozni, mintsem hogy hirtelen belevágjunk valami nagyon komolyba. Ugye azért történtek vele durva dolgok a reality műsorban, amiben szerepelt és azért érzem rajta, hogy neki kell még egy kis idő, hogy jobban megnyíljon, de nyitott kártyákkal állunk egymáshoz és kimondunk mindent”

– tette hozzá.

“15 év korkülönbség van köztünk, ami egyáltalán nem téma nálunk, mert én is elég éretten gondolkozom, neki pedig van egy örök gyerek énje. Persze van egy nagyon férfias oldala is, egy igazi úriember, így minden megtalálható benne, ami számomra fontos. Ő az a típusú férfi, akire vágyom”

– áradozott a lapnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

IBRAHIM IMRE (@el.imre) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló