Celeb

Az öngyilkosok erdejében is forgató Logan Paul Tokióban készült videójával sincsenek kibékülve a japánok

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.04 | 18:33

Az ismert vlogger január 1-én töltötte fel a videót, amiben levideózott egy embert, aki felakasztotta magát. Azóta ez bejárta az egész netet, viszont a japánoknak az a videó sem tetszik, ami december 30-án került fel a Youtube-ra.

Logan Paul videója Tokióról elég erős ellenérzéseket váltott ki a japán emberekből. Nem is csoda, ugyanis a vlogger a játszóterének nevezte a fővárosukat, és áthágta a legtöbb kulturális szabályt, kezdve azzal, hogy mindenkinek a képébe dugta a kameráját, és játszott az étellel.

Elég megalázó, hogy egy idegen a magánjátszóterének nevezi a fővárosukat, ezt az ott élők elég nagy sértésként könyvelték el. Logan Paul, aki nyilván a botrányból (is) él, a videó egy pontján kifejti, hogy nagyon szereti Japánt és Tokiót, mert az ottaniak vele nevetnek a viccein. Azonban a videó alá érkeztek olyan kommentek a helyiektől, amik nem teljesen erről árulkodnak.

Menj haza, te idióta.

Hülye amerikai.

Gondolom, ez Amerikában “vicces”.

Ha csak azért jössz, hogy zavarj minket, ne gyere soha többé!

Idegesítő külföldi.

Ne bánj így az étellel, ami szerinted vicces, az nagyon nem az.

Amerikában egyáltalán nincs erkölcs?

A kommentek elsőre kicsit karót nyeltnek tűnhetnek, de képzeljük csak el, mit szólnánk hozzá, ha idejönne egy “amerikai idióta”, és a képünkbe nyomna egy kis Piros Aranyat, majd a játszóterének nevezné egész Budapestet. Habár a japán emberek nem voltak túl bőszavúak, a lényeg mindenképpen átjött: az ő kultúrájukban kiborító, amit Logan Paul művel, úgyhogy menjen vissza Amerikába, ahol értékelik az ilyesmit. Ez a videó viszont még csak a kezdet volt, ezután jött az öngyilkosok erdejében készült felvétel, ahol aztán végképp elvetette a sulykot.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló