Celeb

A Marvel és a Bosszúállók ősatyja 95 évesen olyan fickós, hogy ápolókat molesztálna?

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.10 | 11:42

A hajlott korú Stan Lee-t azzal vádolják, hogy nővérkéket fogdos.

Fogdosással és zaklatással vádolják a Marvel ősatyját azok a nővérkék, akik 24 órában vigyáztak otthonában a képregény-ikonra. A 95 éves Stan Lee szerintük nem aprózta el: az ápolói szolgálat vezetője elmondta, hogy páciensük minden egyes nővel kikezdett, aki tavaly óta megfordult a Hollywood Hillsi házában.

Van, akit orális szexre szeretett volna rávenni, miközben a zuhanyzásnál segített neki, máskor meztelenül járkált a lakásban, de fogdosásra is sor került, illetve ágybeli gyönyöröket is ígért a róla gondoskodó hölgyeknek.

Mais uma do Stan Lee ! #stanlee #marvel #movies

A post shared by Plantão Nerd (@plant4onerd) on

Az aggastyán ügyvédje természetesen minden vádat tagad:

Lee úr kategorikusan elutasít minden hazug és aljas rágalmat, és ragaszkodik ahhoz, hogy jól csengő nevét, illetve kifogástalan jellemét megvédje.

Tom Lallas szerint az ápolókat közvetítő cég állításait nem lehet komolyan venni, ugyanis még nem adtak be keresetet, és a rendőrségen sem tettek feljelentést. Feltehető ezért, hogy inkább némi extra bevételhez szeretnének csak jutni.

Ügyfelemet anyagi követelésekkel keresték meg, és meg is fenyegették: ha nem tesz eleget a fizetési felszólításuknak, akkor a médiához fordulnak. De Mr. Lee-t nem lehet csak úgy kényszeríteni vagy megzsarolni, főleg ha az égvilágon semmi rosszat sem tett.

Lee a birodalmát a Marvel Comicsra építette fel: kezdetben képregényeket írt, majd szerkesztett és adott ki, aztán ő lett a cég elnöke. Olyan ikonikus hősök fűződnek a nevéhez, mint a Pókember, az X-men, Vasember és Hulk. A világ legsikeresebb mozis franchise-a jelenleg az övé: 23 milliárd dolláros bevétellel, melyből Lee 50 milliót hasított ki.

via GIPHY

A Mercury News nem nevezi meg az ápoló céget, vagy annak tulajdonosát, de egy, a családhoz közel álló forrás szerint tényleg nincs minden rendben a hajlott korú – és erkölcsű – bácsival:

Nem törődik azzal, mit gondolnak róla az emberek. Teljesen elvesztette a morális érzékét: egy sor fiatal ápolónő szegődött már a West Hollywoodban található villájába, és mindet megkörnyékezte. Imád tapperolni, és ezt viccesnek találja. Ez a viselkedés elfogadhatatlan, főleg egy ekkora ikontól.

A 24 óránként cserélődő nővérek dolga az öregúr vérnyomásának és gyógyszerezésének ellenőrzése, illetve étkeztetése volt. Amióta kipattant a botrány, azóta már Lee ápolócéget is váltott. Az új társaság, a Vitale Nursing Inc. szerint mostanában nincs gond a bácsival:

Udvarias, kedves és tiszteletteljes.

Egy másik forrás szerint sem eshetett folt Lee becsületén, aki az eddigi 95 évében mindg rászolgált a jó hírnevére…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló